FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » BIL » Bilhållare » Bilhållare Smartphone » Forever MH-210 - Magnetisk Bilhållare för fläktgaller

Forever

Forever MH-210 - Magnetisk Bilhållare för fläktgaller

Pris: 99kr
Betala efter leverans Fortus Finance
 • Produktinformation

  Forever MH-210 är en magnetisk bilhållare för telefoner och fungerar med alla smartphones. Hållbar, enkel att använda och utrustad med en stark magnet som håller telefonen säkert på plats. Ger telefonen stabilitet även på ojämna vägar och under bromsning. Med det magnetiska systemet kan du placera din mobila enhet i valfri vinkel. Smarttelefonen kan roteras 360 grader fritt. MH-210 magnethållare passar alla telefoner och smartphones.

  Bilhållare med lätt installation

  Bilhållaren är ett viktigt tillbehör för alla förare. Den har en enkel, tidlös design som gör den lämplig för alla bilar, både passagerare och lastbilar. Installation av hållaren går snabbt och enkelt. Montera bara hållaren snabbt och enkelt i fläktgallret.

  Kör bil säkrare med en bilhållare

  Frigör dina händer från att hålla i telefonen medan du kör och fokusera på att köra säkert. Detta är en viktig produkt i alla ansvariga bilar. Navigera på vägen direkt från din smartphone på en synlig men säker plats. Håll kontakten med dina nära och kära och svara på samtal med en hand med enkel åtkomst till din telefon.

  Kraftiga och pålitliga magneter

  Inbyggda magneter håller telefonen stadig och säkertpå plats även vid stora stötar. Du behöver inte oroa dig för att telefonen faller av när du svänger kraftigt eller bromsar kraftigt. Magneterna som används är såklart även helt säkra för din enhet.

  EAN:5900495829160
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!