FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 700KR!

 • Produkten är slutsåld, men du kan bevaka produkten så hör vi av oss när den är åter i lager!
Hem » BIL » Billjud & Multimedia » CD/DVD-spelare » Bilstereo Sony XAV-AX100

Sony

Bilstereo Sony XAV-AX100

Pris: 4 899kr
Delbetala från 543 kr/mån Fortus Finance
Antal
Bevaka
 • Produktinformation

  Sony XAV-AX100 är en mångsidig enhet fylld med smarta funktioner och mycket effekt. Anslut din Android- eller iOS-smartphone för att ta del av smidiga funktioner som navigering, hantera samtal eller musiken som spelas upp på en responsiv touch-skärm på 6,4" - utan att behöva hantera själva telefonen under färden.


  Innovativ anslutning för din smartphone

  Du kan på traditionellt vis ansluta enheter trådlöst med Bluetooth för strömmande av musik och hantering av samtal, men du kan även få utökad funktionalitet om du väljer att koppla in din smartphone med kabel till USB-ingången som nås genom en integrerad kabel från baksidan av enheten.

  Utrustad med varianterna Apple CarPlay och Android Auto låter dig ta del av trivsamma funktioner som röststyrning och hjälp av Siri/Google Assistant, navigering och hantera dina olika valmöjligheter när det gäller underhållning. Du startar enkelt upptagning för röststyrning genom att trycka på volymratten och om du håller knappen intryckt längre kan du be om hjälp med att få rätt saker utfört i din smartphone samtidigt som du bibehåller din fokus på bilkörningen.


  Bildskärm med olika möjligheter

  Den responsiva touch-skärmen på 6.4 tum låter dig lika lätt som på en surfplatta navigera mellan både inställningar som ljudspår. Har din bil backkamera kan du även ansluta denna och få justerbara riktlinjer som hjälper dig få bättre översikt om vad som pågår bakom bilen.

  Kraftfullt ljud med integrerad equaliser

  Du har stöd för mycket effekt då enheten kan leverera 4 x 55 Watt och equalisern låter dig balansera ljudet så det passar just dig. Optimerad ljudåtergivningen med djupare bas som klarare diskant och förvalsknappen hittas lättillgängligt bland de olika inställningarna.

  Dedikerad förinställd funktionalitet genom EXTRA BASS förstärker lågfrekventa signaler ytterligare så du kan få ut maximalt med bas ur dina högtalare.

   


  Få bättre spridning på ljudet

  Dynamic Stage Organiser (DSO) möjliggör effektiv omkalibrering av utsignalen oavsett frekvens och skapar en ljudbild som ger en känsla av att högtalarna som avger ljud befinner sig på instrumentpanelen.


  Bygg ut ditt ljudsystem

  Utrustad med tre lågnivå-utgångar får du möjlighet att ansluta slutsteg till din nya bilstereo om du vill ha kraftigare ljudåtergivning än vad som tillåts av din bil i originalutförande. Anslut exempelvis 6x9:or eller baslådor för ett kraftfullare ljud.

  EAN:4548736033160
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!