FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » BIL » Navigation & GPS » GPS-sändare » Swetrack Maxi GPS-Tracker
Swetrack Maxi GPS-Tracker

Swetrack

Swetrack Maxi GPS-Tracker

Pris: 990kr
Delbetala från 113 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  SweTrack MaxiTracker är en vattentät och kompakt men kraftfull spårsändare till ditt fordon. Du monterar spårsändaren enkelt på föremålet du vill kunna spåra med hjälp av magneter och kan sedan utföra en mängd handlingar direkt via SweTrack Live-appen. Sätt upp virtuella stängsel, få larm om när objektet är i rörelse och följ rörelsen i realtid. Det interna batteriet på 6 000 mAh är inte bara kraftfullt, det är också smart. Genom att endast aktiveras när sändaren är i rörelse kan det erbjuda upp till 100 dagars aktiv användning (räknat 1h rörelsespårning/dag) eller imponerande 3 års standby-tid. 

  MaxiTracker har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är 49 kronor per aktiverad månad. Läs mer om driftskostnaden längre ned på sidan.

  Kom igång på nolltid

  Det enda du behöver göra för att komma igång är att ladda sändarens batteri med den medföljande USB-kabeln, sen är du redo för montering. Med en magnetisk fästanordning blir det busenkelt att montera sändaren på valfri metallyta och när du laddat ned appen till din smartphone har du allt för att 

  En app för alla funktioner

  Med SweTrack Live-appen kan du inte bara följa sändaren när den är i rörelse, du kan också sätta upp en mängd funktioner för att göra övervakningen ännu mer effektiv. Konfigurera geostängsel, aktivera rörelselarm och håll koll på positionshistoriken. Det är ett axplock av funktioner du hittar i appen.

  Vattentät enligt kapslingsklass IP67

  Kapslingsklass IP67 innebär att enheten testats och certifierats som både damm- och vattentät. En certifierat vattentät produkt ger dig en extra trygghet, och låter dig använda MaxiTracker likväl utomhus som på båten utan oro för att den ska skadas.

  Batteritid

  SweTrack har genomfört grundliga tester gällande batteritiden för att du ska veta vad du kan förvänta dig. Nedan finner du mer utförlig information om batteritiden för SweTrack MaxiTracker vid olika användningsmönster.

  Standby: Upp till tre år
  Konstant användning: 100 timmar
  Användning 1 tim/dag: 100 dagar
  Användning 30 min/dag: 200 dagar

  Driftskostnader

  MaxiTracker har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät. Produkten växlar sömlöst mellan de olika näten, så att den alltid är ansluten till den operatör som har bäst täckning.

  Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider - du kan avaktivera och aktivera tjänsten efter tycke och smak, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen.

  EAN:7350000600131
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!