FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 700KR!

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » BIL » Navigation & GPS » GPS » Garmin Drive 40 LM WE, Navigator med fria uppdateringar
Garmin Drive 40 LM WE, Navigator med fria uppdateringar

Garmin

Garmin Drive 40 LM WE, Navigator med fria uppdateringar

Pris: 1 248kr 1 399kr
Delbetala från 141 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Garmin Drive 40 LM WE är en lättanvänd GPS med 4,3-tums dubbelriktad skärm, som kommer hjälpa dig att navigera över hela Västeuropa. Drive 40 LM WE kommer med flera smarta funktioner för föraruppmärksamhet, exempelvis varningar för farliga kurvor, hastighetsändringar, trötthetsvarning, skolzonsvarningar med mera. Detta så att du kan känna dig säker när du kör och alltid vara uppmärksam på din omgivning. Drive 40 LM WE vägleder dig på ett enkelt sätt, samt att den hjälper dig hitta nya och populära restauranger, butiker och mycket mer.

  Förarvarningar
  Drive 40 LM WE förser dig med förarvarningar för att göra din körning säkrare och ger dig en ökad beredskap. Du blir varnad för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar och viltövergångar. Vilket resulterar i att du alltid kommer vara beredd på några av de faror som kan förekomma i trafiken. Dessutom kan Garmin Drive 40 LM WE meddela dig när du kör åt fel håll på en enkelriktad gata och skicka varningar om närliggande skolzoner. För längre körsträckor föreslår en trötthetsvarning tidpunkter för pauser och möjliga rastplatser efter flera timmars körning.

  Vägledning
  Garmin Real Directions lättförståeliga köranvisningar vägleder dig som en vän, med igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus (t.ex. "Sväng höger efter den röda byggnaden"). Den har miljontals förinlästa nya och populära platser, tack vare Foursquare.

  Hitta snabbare
  Garmin Drive 40 LM WE har ett sökfält som gör det enkelt att hitta adresser och miljontals intressanta platser. Ange bara en kategori (t.ex. "pizza"), en hel adress eller ett egennamn ("Starbucks"), så visar Garmin Drive 40 snabbt resultaten. I händelse av stavfel presenterar Garmin Drive 40 flera sökresultat som låter ungefär som det du angav.

  EAN:753759154899
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!