Hem » BIL » Navigation & GPS » GPS » TomTom GO60 EU45 Refurbished

TomTom

TomTom GO60 EU45 Refurbished

Pris: 1 390kr 1 999kr
Delbetala från 157 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  OBS! Refurbished produkt - Betyder att produkten haft en tidigare ägare, därefter rekonditionerats av TomTom.

  TomTom GO60 EU45 Refurbished är en användarvänlig navigator med en stor och färgrik skärm, samt att du får ta del av många smarta funktioner. Dessa funktioner kommer se till att du alltid hittar rätt och kommer fram i tid, dessutom blir det enklare och mindre stressigt att exempelvis navigera i en storstad du aldrig varit i tidigare. Skärmens storlek är 6" och inkluderar detaljerade kartor över hela Europa.

  Den här produkten är tidigare använd men återställd med nya yttre delar, tillbehör samt mjukvara. Enheten är testad och omfattas av fullständiga garantier. 

  Kom fram i tid

  Ibland är det svårt att hitta i nya städer. Allra värst är det på väg in i stora städer där det känns som det är körfält åt alla håll och kanter. Med TomTom GO60 får du körfältsvägledning så att du tydligt ser vilket körfält det är som gäller för att nå din destination på snabbast möjliga sätt.

  TomTom Traffic

  Med den mycket korrekta trafikinformationen kan TomTom GO planera rutter runt trafiken på ett smart sätt. Med realtidsuppdateringar från miljontals bilförare är det som att ha ett enormt nätverk av vänner som hjälper dig välja den bästa rutten.

  Snabbsökning

  Det ska vara enkelt att hitta sina resmål. GPS-navigatorn är utrustad med en snabbsöks-funktion som gör att den direkt hämtar fram troliga alternativ till det du skriver. Perfekt om du vill hitta en restaurang eller ett hotell men är inte helt säker på namnet.

  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!