FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » BIL » Biltillbehör » Övriga biltillbehör » Dräger Alcotest 3820 professionell alkomätare
Dräger Alcotest 3820 professionell alkomätare

Dräger

Dräger Alcotest 3820 professionell alkomätare

Pris: 2 999kr 3 099kr
Delbetala från 334 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Dräger Alcotest 3820 är en helt ny alkotestare som är godkänd mot den stränga professionella standarden (EN 15964). Alcotest 3820 är den första alkomätaren som är godkänd mot den professionella standarden, och som riktar sig mot den privata marknaden. Sverige är första landet i världen som har Alcotest 3820 till försäljning och det är ingen tillfällighet. Dräger ser Sverige som ett föregångsland när det gäller säkerhetstänk runt alkohol och bilkörning.

  Utmärkt kvalitet
  Den här alkomätaren är mycket enkel att använda, trots att teknologin bakom är avancerad. Alcotest 3820 har menyer på svenska och du manövrerar enkelt med hjälp av en enda funktionsknapp. Instrumentet har bara någon sekunds uppstartstid och levererar korrekta resultat, oavsett om temperaturen är -5°C eller +50°C.

  Diskret och ljudlös
  Alcotest 3820 är så liten att den enkelt får plats i byxfickan eller handväskan. Den gör bokstavligt talat inget väsen av sig om man inte önskar det, det går utmärkt att stänga av ljudet vid utandningsprov om man vill vara diskret.

  Ett skyddande lock medföljer och gör handhavande enkelt samt skyddar munstycket. Som ett extra skydd mot repor kan du förvara alkomätaren i den medföljande tygpåsen, där även ett extra munstycke får plats.

  EAN:4026056016457
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!