FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Datorkomponenter » Hårddiskar » SSD » Crucial BX500 120GB SSD

Crucial

Crucial BX500 120GB SSD

Pris: 279kr 499kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Öka hastigheten, hållbarheten och effektiviteten i din dator för många år framöver med Crucial® BX500 SSD. Starta upp datorn på några sekunder och sprinta fram i de mest krävande programmen med en SSD. Med enkel installation och hjälpmedel för att komma igång kan du få din dator att kännas som ny igen.

  Din lagringsenhet är inte bara en behållare, det är motorn som laddar och sparar allt du gör och använder i ditt system. Med SSD får ut mer av din dator genom att öka nästan varje aspekt av prestanda.

  Förbättra datorns prestanda

  Crucial BX500 når läshastigheter på upp till 540 MB/s och skrivhastigheter på upp till 500 MB/s på alla filtyper så att du kan starta upp nästan omedelbart, minska laddningstider , och påskynda krävande applikationer med lätthet.

  Upplev flashlagring

  Någonsin undrar varför din telefon oftast känns snabbare än din dator? Det beror på att telefonen använder sig av flashminne. Lägg till flashlagring till din bärbara eller stationära dator med Crucial BX500 SSD, det snabbaste sättet att få din dator att kännas som ny dator utan att det ska kosta skjortan.

  Lätt att komma igång

  Med BX500 har det aldrig varit enklare att installera en SSD-hårddisk i din dator. Med enkla instruktioner, kloningsprogram och videofilmer som visar exakt hur du gör kan man snabbt komma igång på ett kick.

  Testad för god kvalité

  Med tusentals timmar av Micron-valideringar, dussintals SSD-kvalifikationstest och ett arv av prisbelönta SSD-hårddiskar, har Crucial BX500 testats noggrant för att kunna prestera år efter år. 

  EAN:649528787316
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!