FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Datorkomponenter » Minneskortläsare » Hama Usb-C Docking Station 7-In-1 2X Usb Hdmi Lan Sd Micro Sd Usb-C
Hama Usb-C Docking Station 7-In-1 2X Usb Hdmi Lan Sd Micro Sd Usb-C

Hama

Hama Usb-C Docking Station 7-In-1 2X Usb Hdmi Lan Sd Micro Sd Usb-C

Pris: 899kr
Delbetala från 103 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  HAMA USB-C 7-i-1 Dockningsstation och Multiport-adapter

  • USB-C-adapter för perfekt ultrahög kvalitet med hög upplösning
  • USB-C-uttag stöder dataöverföring (USB 3.1 Gen 1) och laddningsfunktion (USB PD)
  • Elegant och robust aluminiumhölje
  • Höghastighets dataöverföringshastigheter på upp till 5 Gbps
  • Ethernet dataöverföring upp till 1000 Mbit/s

  Tillgängliga portar på en surfplatta, bärbar eller stationär dator är ofta bristfälliga. Vår dockningsstation USB-C erbjuder dock fler portar: oavsett om det är projektorer, nätverk, SD-kort eller en mus och tangentbord, kan du ansluta sju enheter samtidigt. Snabba överföringar ingår också!

  USB Type-C började en revolution: äntligen en anslutning till allt. Inte flera tusen olika kablar - ofta visste du inte längre vad de ursprungligen var avsedda för. Och framförallt: ett slut på ett virrvarr av kablar. Det enda är att revolutionen kom så snabbt, men inte alla av oss har köpt några nya USB-C-enheter. Kanske bara en ny bärbar med USB-C-anslutning, men skrivaren, musen och andra liknande enheter har fortfarande de gamla USB-A-gränssnitten.

  Vår 7-i-1 USB-C dockningsstation får ut allt ur dina anslutningar. Huben är det centrala gränssnittet för skrivare, bildskärm, internet, kortläsare, mus och tangentbord. Därför förblir alla anslutningsmöjligheter tillgängliga på kontoret. du behöver inte köpa några nya enheter och kan fortfarande dra nytta av fördelarna med USB-C. Det spelar ingen roll vilken anslutning du använder på USB-C-dockningsstationen: De bästa dataöverföringshastigheterna är alltid tillgängliga för dig.

  Vilka anslutningsalternativ erbjuder USB-C Multiport-adapter"

  USB-C
  1. Många bärbara datorer och MacBooks har bara ett USB-C-gränssnitt. Det brukar dock användas för notebook-datorns nätaggregat, och du kan inte dra nytta av fördelarna med USB-C för andra anslutna enheter. USB-C-dockningsstationen erbjuder alternativ. Du ansluter dockningsstationen till din bärbara, och nätaggregatet till dockningsstationen. Strömförsörjningsenheten levererar sedan ström till den bärbara via USB-C, och du kan använda alla hubens andra anslutningar med USB-C-hastighet.
  2. Power Delivery-teknik möjliggör laddning mellan nätaggregat, dockningsstation och den bärbara med 5-20 volt och upp till 5 ampere. Denna höga effektförbrukning på upp till 100 watt är möjlig, eftersom enheterna kommunicerar med varandra. Som ett resultat justeras laddningsprocessen för att passa enheten som laddas och är mycket snabb, optimerad och effektiv.
  3. Om du inte behöver USB-C-uttaget för strömförsörjning kan du naturligtvis använda den för att ansluta alla nya USB-C-enheter (t.ex. smartphone, surfplatta, USB-minne) för att överföra data.
  HDMI
  PC, bärbara datorer, surfplattor eller MacBooks som redan är utrustade med USB-C kan anslutas via USB-C-dockningsstationen till din projektor, bildskärm eller tv med en HDMI-anslutning. Den enda förutsättningen är att din enhet stöder ljud och videoöverföring via USB Type-C. Du kan fortsätta arbetet och hålla dina presentationer utan behov av ytterligare adaptrar eller nya inköp, och utan att behöva byta kablar. Utan krångel, men med högupplösande 4K Ultra-HD-kvalitet.
  LAN / Ethernet
  PC, bärbara datorer, surfplattor eller MacBooks med ett USB-C-uttag kan anslutas via dockningsstationens LAN-anslutning till routern eller till Gigabit-nätverket med en hastighet på 1000 Mbit / s. Därför kommer du inte att neka några åtkomst i företaget, eftersom du har bytt till USB-C.
  SD/microSD
  USB-C multiportadaptern erbjuder dessutom en kortläsarfunktion för SD- och microSD-kort. En stor fördel är att du inte längre behöver en extra kortläsare, men kan använda 7-i-1-hubem för allting. Det betyder ett större arbetsområde på ditt skrivbord och mer utrymme i lådorna.
  2xUSB-A
  Mus, tangentbord och USB-stickor - dessa enheter passar in i de två konventionella USB-A 3.1-uttagen på 7-i-1-dockningsstationen. Med USB-A-anslutningarna behöver du inte förlora hastigheten på något sätt, men få pålitlig SuperSpeed ""med en överföringshastighet på 5 Gbit/s.

  EAN:4047443379788
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!