FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Datortillbehör » Headset » JABRA EVOLVE 65 MS Stereo, Bluetooth , NFC, USB-dongle, svart/röd
JABRA EVOLVE 65 MS Stereo, Bluetooth , NFC, USB-dongle, svart/röd

Jabra

JABRA EVOLVE 65 MS Stereo, Bluetooth , NFC, USB-dongle, svart/röd

Pris: 2 349kr
Delbetala från 262 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  JABRA EVOLVE 65 MS Stereo - Bluetooth-headset optimerad för MS Lync, NFC, USB-dongle, svart/röd

  Jabra Evolve 65 MS Stereo med Bluetooth och NFC-teknik är ett professionellt headset utformat för att förbättra koncentrationen och samtalen. Bullerdämpande teknik ger dig lugn och ro att arbeta i livliga öppna kontorslandskap, det skapar en koncentrationsbubbla runt dig så att du kan fokusera på arbetet. Högtalarna är byggda för stil och komfort med öronkuddar med konstläderöverdrag och är särskilt utformade för att reducera kontorsbuller. Koncentrationsbubblan kompletteras av en upptagetindikator som visar kollegorna om man är upptagen eller inte.

  Låt du, och inte uppgiften, bestämma var du arbetar. Jabra Evolve 65 MS Stereo med Bluetooth och NFC-teknik ger dig friheten att enkelt ansluta ditt trådlösa headset till en dator, smarttelefon eller surfplatta. Högtalaren ger bekväm och enkel åtkomst till de vanligaste funktionerna så att du blir flexiblare och kan fokusera på samtalet. När du inte sitter i samtal eller när du är på språng, kan mikrofonarmen sömlöst fällas in i huvudbågen - så att du enkelt kan göra ditt kontorsheadset till ett personligt headset.

  Jabra Evolve 65 MS stereo är optimerat för Microsoft Lync och installeras på direkten via plug and play. Headsetet fungerar perfekt till Microsoft Lync, så att du kan fokusera på samtalet.

  EAN:5707055043055
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!