FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Datortillbehör » Konferenstelefoner » eMeet Konferens-högtalare OfficeCore

eMeet

eMeet Konferens-högtalare OfficeCore

Pris: 3 695kr
Delbetala från 410 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  eMeet M2 Max är en konferenshögtalartelefon med brusreduceringsteknik

  Du kan använda den antingen via Bluetooth, AUX eller genom att koppla den via en USB-kabel. Den passar perfekt för små möten eller större möten med upp till 15 deltagare. Är ni fler än 15" Ingen fara, med en Daisy chain-kabel kan du ansluta två M2 Max för större upptagningsområde och fler deltagare med stöd för 20 eller fler mötesdeltagare.

  Professionella ljudnivåmikrofoner
  eMeet M2 Max stöder möten med 1-15 deltagare. Den är konstruerad med 4 riktade mikrofoner vars samplingshastighet kan nå 48kHz, vilket ofta används i filminspelningar och professionella ljudinspelning. Detta gör att eMeet kan möta en efterfrågan på högkvalitativa röstupptagningar. Volymändringar och röst kan spelas in finare, vilket leder till en ny nivå av röstupptagning. M2 Max konferensrums riktning mikrofon ger användarna fantastisk röstöverföring i största möjliga utsträckning.

  Daisy Chain för bredare användning
  Koppla två högtalare för att uppnå ett bredare spektrum av röstupptagning och överföring med hjälp av en speciell daisy chain-kabel från eMeet. Efter att du kopplat samman två högtalare kan du enkelt låta upp till 20 deltagare eller så vara med vid mötet och fortfarande klart höra deras röster, vilket ger en förbättrad mötesupplevelse. Den här högtalartelefonen är definitivt ett utmärkt val för kontorsarbetare och eliten i möten.

  VoiceIA & Gummiisolering för brusreducering
  Förutom den unika VoiceIA-brusreduceringstekniken på 4 mikrofoner, som kan eliminera vanligt kontorsljud, så som musklick, skrivarljud, tangentbordsklickande, pappersljud och så vidare, har denna USB-högtalartelefon en gummiisolering för att minska vibrationer. Både högtalaren och mikrofonerna har tre nivåer av intern isolering för att undvika oljud så som kollisionsljud, stoppa kvarvarande vibrationsöverföringar och förbättra röstkvaliteten.

  2st Bluetooth-enheter samtidigt och personlig anpassning
  Denna Bluetooth-högtalartelefon kan stödja användare att via Bluetooth ansluta 2 mobiler/datorer samtidigt eller 1 mobil/dator via Bluetooth och 1 via den medföljande dongeln. Dessutom erbjuder mjukvaran eMeetLink användarna bättre personalisering genom att byta namn på enheten i Bluetooth inställningarna, öka eller korta ned tiden det tar för M2 Max att gå in i standbyläge, uppdatera produktens firmware/mjukvara, slå på/stänga av DOA-lampan osv.

  Flera anslutningsmetoder och hög kompatibilitet
  Du kan ansluta via USB, Bluetooth, AUX, dongel. När du är ansluten via USB kan konferenshögtalaren slås på automatiskt, vilket ger dig en smidigare användarupplevelse. Den är också kompatibel med olika kommunikationsplattformar så som Zoom, Skype for Business, WebEx, Goto Meeting, Google Hangout, Facetime med mera. Oavsett om du kör Win7 / 8/10 eller Mac OS kan din enhet enkelt anslutas till den här konferenshögtalaren.

  EAN:735632209186
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!