FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » Datorer & Kringutrustning » Datortillbehör » Övrigt » ASUS Chromebit CS10 B010C 2GB 16GB Flash
ASUS Chromebit CS10 B010C 2GB 16GB Flash

Asus

ASUS Chromebit CS10 B010C 2GB 16GB Flash

Pris: 1 699kr
Delbetala från 191 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Upptäck nya världar

  ASUS Chromebit CS10 är endast 12 cm lång och världens minsta Chrome OS-enhet. Det är enkelt att förvandla en stor bildskärm eller TV till en dator med senaste Chrome OS. Anslut bara Chromebit CS10 till en HDMI-port och parkoppla den med Bluetooth-tangentbord och -mus. Chromebit CS10 har alla grundläggande datorfunktionerna – upptäck internet, håll kontakten med vänner eller titta på Full HD-filmer på en storbildskärm. Du kan till och med använda den för företaget, digital skyltning och självservicekiosker. Upptäck möjligheterna med ASUS Chromebit CS10 – den minimala och kostnadseffektiva datorn för hem eller företag. Du kan till och med ta med den när du är på väg.

  Anslut på ditt sätt

  Liten och jämn, med sofistikerade detaljer – Chromebit CS10 passar överallt. Den finns även i flera färger som passar olika omgivningar. Den levereras med en förlängningskabel eller böjbar Flex Connect HDMI-anslutning för att klara av olika vinklar och positioner på olika bildskärmars HDMI-anslutningar. Självhäftande "Hoop-and-loop"-fästen döljer Chromebit CS10 bakom bildskärmen eller TV:n; eller placerar den väl synlig för enkel åtkomst. Chromebit CS10 innehåller det bästa av ASUS design och Googles innovation. Den har redan mottagit en 2015 Good Design Award och 2016 CES Innovation Award.

  *Flex Connect HDMI- och HDMI-förlängningskablars tillgänglighet varierar beroende på region. Flex Connect HDMI finns inte i USA. Kontakta din lokala ASUS-återförsäljare.

  Ström och kompatibilitet

  Chromebit CS10 drivs av senaste Chrome OS och startar på några sekunder och ger prestanda med Full HD-grafik. Chromebit CS10 har 2 GB minne, 16 GB eMMC-lagring, Dual-band 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 och både USB- och HDMI-portar. Det ger den mindre mått och samtidigt kapaciteten hos en dator med nya möjligheter. Vi har även en lista över godkända Bluetooth-tangentbord, möss och USB-hubbar. Chromebit CS10 klarar det – oavsett hur du vill ansluta kringutrustning.

  Var uppdaterad och ansluten

  Chromebit CS10 med Chrome OS eliminerar stressen med uppdateringar och antivirus-program och ger en smart och säker digital omgivning. Automatiska uppdateringar ser till att du alltid har den senaste programvaran och du skyddas av det inbyggda virusskyddet. Det är lika enkelt att ställa in Chromebit CS10 som att logga in på ditt Google-konto. Lägg till extra användare om du vill – allas data lagras separat och säkert. Varje Chromebit CS10 innehåller 100 GB gratis Google Drive-utrymme* och du får tillgång till filerna du behöver såväl som dina favoriter bland Google-tjänster. Logga bara in på ditt Gmail-konto för att komma åt molnet när och var som helst!

  *100 GB gratis lagring gäller i två år och börjar på datumet du löser in Drive-erbjudandet

  Gör mer på din TV

  Chromebit CS10 är det perfekta TV-tillbehöret. Anslut den bara till din TV eller bildskärm och parkoppla den med Bluetooth-tangentbord och -mus för att skapa en fullt funktionell Chrome OS-dator. Med Chromebit CS10 kan du surfa på webben, komma åt tusentals funktioner och appar från Chrome Web Store, titta på YouTube-videor eller livefotboll och mer! Smart-TV-upplevelsen med Chromebit gör ditt vardagsrum både mer kreativt och produktivt.

  Specifikationer:

  Installerat RAM: 2 GB
  Hårddiskkapacitet: 16 GB
  Hårddisktyp: Flash
  Operativsystem: Google Chrome OS
  Grafikprocessor: ARM Mali-T764
  Antal kärnor: Fyrkärnig
  Modell: B010C
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!