FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Datortillbehör » Webbkameror » Logitech C922 Pro HD Stream Webcam
Logitech C922 Pro HD Stream Webcam

Logitech

Logitech C922 Pro HD Stream Webcam

Pris: 1 090kr 1 290kr
Delbetala från 124 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Logitech HD Pro Webcam C922 - Webbkamera - färg - 720p, 1080p - H.264

  Logitech® C922 Pro Stream Webcam är perfekt för dig som strömmar stor mängder data och vill spela in i klar och verklighetstrogen HD-video i 1080p som registrerar alla detaljer i 30 fps. Kameran är utrustad med en avancerad komprimeringsteknik - H.264 - som kräver mindre bandbredd och ger snabba och enkla uppladdningar. Filma i alla typer av förhållanden, vid svagt ljus justeras videon automatiskt. Två mikrofoner fångar dessutom upp stereoljud i alla vinklar. 

  Streama i Full HD (1080p)

  Webbkameran strömmar och spelar in livfulla och krispiga videoklipp i Full HD som registrerar även de minsta detaljer i 30 fps. Tillsammans med den avancerade komprimeringstekniken får du snabba och smidiga överföringar som kräver mindre bandbredd av ditt nätverk.  

  Anpassningsbar bakgrund

  Det går att integrera direktbilder när du sänder på Twitch och YouTube, samtidigt som du kan interagera med dina tittare. Den här avancerade funktionen gör att du kan ta fram ett visuellt tema för ditt spelande och sticka ut i mängden. 

  Automatisk ljusreglering 

  Lite dåligt med lampor hemma? Inga problem, med C922 kan du strömma tydliga videor - även i dunkel belysning. Det innebär att kameran justerar sig automatiskt om det exempelvis finns flimrande belysning i rummet, eller flera datorskärmar. 

  Två flervägsmikrofoner

  Logitech Pro Stream strömmar inte bara grym video - den fångar även upp upp stereoljud i alla vinklar tack vare sina två flervägsmikrofoner. 

  EAN:5099206066977
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!