FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Gaming » Headset » Marvo Scorpion HG9018 Gaming Headset

Marvo

Marvo Scorpion HG9018 Gaming Headset

Pris: 268kr 399kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Marvo Scorpion HG9018 är ett gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en stämningsfull känsla. Det är utrustat med 40 mm breda högtalarelement och 30 mm vibrationselement för en bra upplevelse när du spelar dina favoritspel.

  Headsetet har en 2,4 meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner.

  7.1 Surroundljud

  Med virtuellt  7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid.

  Med programvaran kan du även göra specifika ljudinställningar såsom diskant, bas, mellanregister, ja en hel equaliser.

  40 mm högtalarelement och vibrationseffekt

  För ett bra ljud som skall leverera en grym upplevelse när du spelar har Marvo Scorpion HG9018 utrustats med 40 mm element vilket gör att du får ett klart ljud och en bra spelupplevelse.

  Dessutom har HG9018 gamingheadset 30 mm vibrationselement som gör upplevelsen ännu bättre genom att vid explosioner så vibrerar kåporna.

  Kontroll på sladden

  På sladden sitter det en kontroll för att enkelt kunna styra volymen, stänga av / sätta på mikrofonen samt även kunna stänga av eller aktivera vibrationseffekterna på Scorpion HG9018.

  Fördelen med kontroll på sladden är att du mitt under spelets gång kan justera volymen utan att behöva pausa eller stänga ner spelet. Kanske behöver du ta ett samtal du inte vill att dina medspelare skall höra och då stängs mikrofonen av med ett snabbt tryck på kontrollen.

  Marvo Scorpion GH9018 Kontroll
  Marvo Scorpion HG9018

  Belysning på sidokåporna

  Med belysningen på Marvo Scorpion HG9018 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.

  Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-logotypen i mitten ger en effektfull och professionell känsla.

  Kåpornas logotyper lyser i regnbågens alla fäger så att du inte behöver välja själv utan alltid ha en stämningsfull effekt.

  Rundstrålande justerbar mikrofon

  Den justerbara mikrofonen på gamingheadsetet Marvo Scorpion HG9018 ser till att dina lagkamrater kan höra dig tydligt i stridens hetta.

  Det är en rundstrålande mikrofon som  plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen.

  EAN:6932391920930
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!