FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Gaming » Headset » Marvo Scorpion HG9049 Gaming Headset

Marvo

Marvo Scorpion HG9049 Gaming Headset

Pris: 298kr 349kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Marvo Scorpion HG9049 är ett grymt gamingheadset med 7.1-ljud och belysning på kåporna för en riktigt stämningsfull känsla. Via en splitter på sladdkontrollen kan man använda headsetet till andra plattformar så som Playstation, XBOX, smartphones och surfplattor.

  Headsetet har en två meter lång sladd vilket betyder att du har gott om utrymme att röra dig fritt utan att behöva ta av dig det. Med de mjuka öronkuddarna i konstläder blir headsetet bekvämt även vid längre spelsessioner.

  40 mm högtalarelement

  För ett komplett ljud som skall leverera en fulländad upplevelse när du spelar dina favoritspel har Marvo Scorpion HG9049 utrustats med 40 mm element vilket gör att du får ett expansivt ljud och en uppslukande spelupplevelse.

  Belysning på Marvo Scorpion HG9049

  Belysning på sidokåporna

  Med belysningen på Marvo Scorpion HG9049 skapas en riktigt härlig stämning när man sitter och spelar.

  Det unika mönstret och den snygga loggan av en scorpion-tagg i mitten ger en effektfull och professionell känsla.

  Antingen kan man välja en av sju färger man vill ha statiskt alternativt välja att det skall växla mellan dessa. Som standard växlar gamingheadsetet mellan de olika färgerna med olika färger på respektive sida. Alla inställningar för färgerna görs i programmet man installerar på datorn.

  Rundstrålande justerbar mikrofon

  Den justerbara mikrofonen på Marvo Scorpion HG9049 ser till att dina lagkamrater kan höra dig klart och tydligt i stridens hetta.

  Det är en rundstrålande mikrofon som plockar upp din röst och gör den klar och krispig. I kombination med dess korta arm och bra upptagningsförmåga säkerställs det att du smidigt kan kommunicera i eller utanför spelen.

  Marvo Scorpion HG9049 Boom Mikrofon
  Marvo Scorpion HG9049 7.1 surround

  7.1 Surroundljud

  Med 7.1 surround i gamingheadsetet hör du varenda liten detalj. Enkelt vinner du varje runda när du hör exakt vart dina motståndare befinner sig och kan lättare förbereda dig för strid.

  Surroundljudet i headsetet aktiveras när det är inkopplat i en dator. Vid inkoppling i smartphones, surfplattor eller konsoller ges du istället ett bra stereoljud.

  EAN:6932391919521
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!