FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Gaming » Möss » Xtrfy M4 RGB Trådad gamingmus, Vit

Xtrfy

Xtrfy M4 RGB Trådad gamingmus, Vit

Pris: 648kr 699kr
Delbetala från 75 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Xtrfy M4 RGB är en snygg och ultralätt gamingmus med fantastisk konstruktion. Det är den första musen som är ultralätt utan att behöva kompensera med grepp och konstruktion. De har samlat in erfarenheter från profesionella esportare samt andra erfarna spelare för att hitta den perfekta formen och storleken. Anpassa utseendet på din mus med RGB. Detta görs direkt på musen. Xtrfy M4 RGB har även EZcord, en ny mussladd från xtrfy för att underlätta musensrörelser. Den är dessutom smuts och stänktålig.

  Imponera. I spelet och IRL

  När Project 4 startades stod det klart. Den nya musen skulle inte bara underlätta spelandet – Xtrfy ville skapa något extra.

  Ultralätt konstruktion. Ergonomisk form

  M4 är den första ultralätta gamingmusen med en ergonomisk, högerhänt design – unikt konstruerad för att väga mindre utan att tumma på grepp och känsla. Feedback från både professionella esportare och andra erfarna spelare har resulterat i en helt ny form och storlek.

  3389-sensor

  Med Pixarts toppsensor är du redo för nästa nivå. Mouse sensitivityinställningar från 400 till 16 000 CPI direkt på musen. 125–1000 Hz uppdateringsfrekvens. 400 IPS. Självjusterande FPS. Eller helt enkelt: svårslagen prestanda.

  Grepp och känsla

  M4 glider friktionsfritt på 100 % PTFE-skates med rundade kanter. Musen har en ergonomisk form designad för högerhänta spelare, med en matt UV-beläggning som tillsammans med hålstrukturen gör greppet ännu bättre. Eftersom hålen även ger ett bättre flöde av luft, blir spelandet dessutom bekvämare. 

  Stark konstruktion. Hållbara komponenter

  Musens skal är utvecklat för låg vikt med hög hållbarhet. På insidan av musen är den upplysta Xtrfy-logotypen omgiven av noggrant utvalda komponenter. Xtrfys Omron-switchar ger dig 20 miljoner proffsoptimerade klick. 

  RGB-Belysning

  Med justerbar LED-belysning kan du anpassa M4:ans utseende. Byt färg. Välj mellan en lång rad LED-effekter. Justera ljusstyrkan. Eller släck belysningen. Alla inställningar görs direkt på musen. 

  Ultralätt blir ännu lättare med Xtrfy EZcord

  För att göra dina musrörelser ännu smidigare har Xtrfy utvecklat Xtrfy EZcord. En mjukare, lättare och mer flexibel kabel. I en färg som matchar den version av musen du väljer. 

  Arm 32-bit microcontroller

  Snabba musrörelser kräver snabba komponenter. M4 är utrustad med en 32-bitars ARM-processor för snabb och stabil avläsning.

  Smuts- och stänktålig

  Insidan av musen är täckt av en beläggning som skyddar komponenterna mot smuts och stänk.

  EAN:7340086908122
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!