FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Gaming » Tangentbord » Razer Cynosa V2 Trådat tangentbord med RGB

Razer

Razer Cynosa V2 Trådat tangentbord med RGB

Pris: 748kr 799kr
Delbetala från 86 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Om du vill ha den riktiga känslan av RGBspelande behöver du inte leta efter något annat än Razer Cynosa V2. Med individuellt bakbelysta speltangenter med Razer Chroma RGB kan du anpassa tangentbordet efter behag och njuta av spelinlevelse på en ny nivå med dynamiska ljuseffekter.

  Individuellt bakbelysta speltangenter

  Razer Cynosa V2 är superbekvämt att använda och har en låg ljudprofil, samtidigt som den exklusiva individuella tangentbelysningen ger RGB-anpassning på högre nivå. 

  Med Razer Chroma RGB

  Med 16,8 miljoner färger och en serie effekter att välja bland kan du anpassa tangentbordet och få mer inlevelse med dynamiska ljuseffekter som aktiveras när du spelar Chroma-integrerade titlar.

  Helt programmerbart

  Effektivisera dina manövrer och spelandet genom att mappa önskade funktioner via Razer Synapse 3, och förbättra tangentbordet så att det passar din spelstil genom att skapa och spara unika profiler och makron.

  Dedikerade medietangenter

  Konfigurera dem att för att pausa, spela upp, hoppa över och justera allt från ljusstyrka till volym – optimal bekvämlighet medan du njuter av underhållningen.

  Kabeldragningsalternativ

  Razer Cynosa V2 är utformat med praktiska skåror där du kan stoppa in kabeln och mata ut den i valfri riktning så att du kan hålla skrivbordet fritt från trassel och oreda.

  Spilltålig hållbar design

  Razer Cynosa V2:s stabila konstruktion är tillräckligt robust för intensiva spelpass och skakar av sig olyckliga spill utan problem.

  EAN:8886419345824
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!