FRAKTFRITT FRÅN 700 KR

Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Möss & Tangentbord » Möss » Gaming » Mission SG GGM 2.1, optisk gamingmus med 7 knappar

Mission SG

Mission SG GGM 2.1, optisk gamingmus med 7 knappar

Pris: 199kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Mission SG GGM 2.1 - Optisk gamingmus med 7 programmerbara knappar.
  Den efterlängtade uppföljaren till Mission SG GGM 2.0 är äntligen här. Många förbättringar har gjorts sedan den tidigare versionen och nu kan alla få briljera i spelvärlden med den förbättrade versionen 2.1!

  Optisk sensor med DPI-Switch
  Musen har utrustats med en optisk sensor som ser till att du kan hålla tempot med dina motståndare med en exakt precision. Med den förbättrade programvaran som medföljer musen kan du själv ställa in musens DPI till det som passar dig bäst.

  Förbättrad ergonomi
  Samma form som sin föregångare men i den nya versionen har ergonomin förbättrats genom att hela musen har klätts i gummi. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir.

  Ny programvara - Macro manager
  Tack vare den uppdaterade programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i.

  EAN:7394291043444
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!