FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Möss & Tangentbord » Möss » Trådlösa » Logitech M330 Silent Plus Trådlös mus, Svart, Fyndvara

Logitech

Logitech M330 Silent Plus Trådlös mus, Svart, Fyndvara

Pris: 249kr 449kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  OBS! Fyndvara. Bruten förpackning. Produkt i nytt skick och komplett. 

  Logitech M330 Silent är en datormus som ger samma klickkänsla och 90 % lägre ljud än en vanlig mus. Det innebär en behaglig, tyst känsla för både dig och din omgivning. Anslut trådlöst med den med hjälp av den medföljande USB-mottagaren och upplev batteritid på hela 24 månader med automatiskt energisparläge. Och tack vare det rundade greppet får du en härlig komfort.

  90% lägre ljudnivå

  Äntligen kan du arbeta tyst och effektivt med över 90 % ljuddämpning utan att påverka klickkänslan. Musen är dessutom utrustad med högkvalitativa tassar och ett scrollhjul som glider och rullar tyst. 

  Trådlös anslutning

  Jobba säkert och trasselfritt med en tillförligtlig trådlös anslutning via den medföljande USB-mottagaren. M220 Silent är utrustad med en teknik (Advanced Optical Tracking) som gör att du kan använda musen på nästan alla ytor med exakt precision.

  24 månaders batteritid

  Logitech energieffektiva teknik gör att du får längre batteritid - när musen inte används försätter sig den i strömsparläge. Det innebär att du får hela 24 månaders batteritid från ett enda AA-batteri (ingår).

  EAN:5099206066670
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!