FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Produkten är slutsåld, men du kan bevaka produkten så hör vi av oss när den är åter i lager!
Hem » DATORER & KRINGUTRUSTNING » Nätverk » Accesspunkter » ASUS Lyra MAP-AC2200 Meshnätverk, 3-pack

Asus

ASUS Lyra MAP-AC2200 Meshnätverk, 3-pack

Pris: 41 890kr
Delbetala från 4 611 kr/mån Fortus Finance
Antal
Bevaka
 • Produktinformation

  ASUS Lyra AC2200 Mesh-redo enheter spelar sin del i ett sömlöst, snabbt och stabilt nätverk i ditt hus, lägenhet eller kontor. Den eliminerar döda zoner och ger utmärkt WiFi-täckning i alla rum. Det är enkelt att komplettera med fler enheter om behovet utökas.

  Lyra har tre band och smarta antenner som optimerar anslutningen mellan hubbarna. Anledningen är att alla hubbar alltid ska få bästa möjliga signal för att kunna tillhandahålla en stabil anslutning.

  • Smidig anslutning överallt. Du har alltid bästa möjliga signal, även när du går från rum till rum.
  • Professionella säkerhetsfunktioner. Alla enheter i hemmanätverket skyddas med AiProtection.
  • Med ASUS Lyra-appen blir det enkelt sköta konfigurationen, hantera bandbredd och att få meddelanden om problem så fort som de uppstår.
  • Family Overview ger dig en överblick över hela familjens internet- och appanvändning. Du styr allt med mobilen.
  • Tri-Band 2,4 GHz och två band på 5 Ghz - gör det enkelt för Lyra att fördela bandbredd till enheter med MU-MIMO-teknik.


  Fördelen med Mesh
  Med ett traditionellt WiFi måste du manuellt byta till den bästa Wi-Fi-källan när du förflyttar dig mellan rummen eller våningar. Det är dock svårt att säga vilken källa som ger bäst signal. Men, med Lyra ansluter dina enheter automatiskt  till hubben med den starkaste Wi-Fi-signalen, oavsett var i huset du befinner dig. Wi-Fi har aldrig varit enklare!


  Enkelt WiFi
  Med Lyra kan du skapa ett enda Wi-Fi-nätverk för hela hemmet. Nu slipper du fundera på vilket nätverk du ska ansluta till. Lyra gör hela jobbet åt dig. Luta dig bara tillbaka och njut av ditt trådlösa nätverk.

  Hur många Lyra-hubbar behövs?
  Lyra kan bestå av en eller flera hubbar, vilket gör systemet extremt flexibelt. Det spelar ingen roll hur ditt hem ser ut eller hur stort det är lägg till fler hubbar vid behov och Lyra ger dig alltid bra täckning.

   


  Passar alla hem
  ASUS Lyra ger dig alltid grymt bra täckning oavsett hur ditt hus eller lägenhet ser ut. Detta, men det är enkelt att komplettera med fler hubbar om du vill utöka täckningen. Det rekommenderas att du placerar den primära Lyra-hubben i mitten av huset, så att det blir enklare att upprätta en direktanslutning mellan den och hubb 2 och 3. Antalet hopp mellan hubbarna minskar vilket i sin tur ger snabbare svarstider.

  Enkel installation och underhåll
  Allt du behöver för installation och underhåll av nätverket är appen ASUS Lyra. Det är enkelt att komma igång. Starta Lyra-hubben och koppla upp den med ASUS Lyra-appen. Fyll i uppgifterna om Lyra -nätverket och klicka på anslutningsknappen. Det tar inte mer än en minut.

  Det är otroligt lätt att lägga till fler hubbar om man behöver det. Följ bara anvisningarna på skärmen i ASUS Lyra-appen. Tryck på knappen för att lägga till en Lyra-enhet i det aktuella nätverket, välj ett nätverk och tilldela en plats.

  ASUS AiProtection
  ASUS AiProtection är inbyggt i Lyra och ger ett heltäckande skydd för hela ditt nätverk. AiProtection skyddar alla anslutna enheter mot obehöriga försök att komma åt dina personuppgifter eller helt enkelt ditt nätverk.

  Full kontroll till föräldrar
  Med ASUS Lyra håller du enkelt ett öga på familjens internetanvändning, styr åtkomsten till vissa program och sätta tidsbegränsningar för de olika familjemedlemmarna. Med avancerade föräldrakontroller kan du blockera mobilappar och spärra åtkomsten till vissa webbplatser utan att det påverkar resten av internettillgången.

  EAN:842776103451
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!