FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 700KR!

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » EOL » Sony F5321 Xperia X Compact Black
Sony F5321 Xperia X Compact Black

Sony

Sony F5321 Xperia X Compact Black

Pris: 4 239kr
Delbetala från 470 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  - 23 MP-kamera med autofokus
  - Kompakt design
  - 4,6"-skärm
  - 2700 mAh-batteri
  - Snabb prestanda

   

  Xperia™ X Compact
  – Liten men full av kraft

   

  Nya Xperia™ X Compact har en kamera som fångar ditt liv i rörelse. Vår nästa generations telefon i compact-format som blir smartare för varje dag som går.

   

  När livet aldrig står still.
  Rörelse är ingen svår match för kameran i nya Xperia™ X Compact. Med hjälp av ”Triple Image Sensing” kan du fånga rörliga objekt i en otrolig skärpa. Även i utmanade ljusförhållanden. Med tanke på Xperia™ X Compacts kompakta storlek kan du enkelt ta med den överallt och aldrig mer missa ett ögonblick att fota.

   

  Avancerad 23 MP-kamera
  Med innovativ tredubbel bildavkännings-teknik kan du fånga motiv i rörelse i knivskarp detalj även under utmanande ljusförhållanden. Och eftersom mobilen bara är 4,6 tum stor är kameran lätt att bära med sig och du missar inga fototillfällen. Telefonen har även utrustats med en infraröda sensor, som ser till att bilderna tas med färger som är lika levande som livet.

   

  För de som vill ha det bästa. Inte det största.
  Nu har vi skapat en smartphone som kombinerar skönhet, komfort och smarthet i ett. Den mjuka och runda formen är extra bekväm och greppvänlig. Dessutom blir den smartare för varje dag som går. Sonys smarta funktioner känner igen ditt beteende och lär sig hur du använder den och anpassar sig efter dig. Genom ”Qnovo Adaptive Charging” och Sonys smarta mjukvara lär den dessutom känna dina laddningsvanor och vet hur du behöver ladda för att inte slita på batteriet.

   

  - Fånga alla ögonblick i absolut skärpa med en 23-megapixelkamera ochPredictive Hybrid Autofocus som följer rörliga objekt. Och dina selfies har aldrig sett bättre ut tack vare en avancerad selfiekamera med 13 MP.

  EAN:7311271570851
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!