FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Adler

Adler AD 6010 Ugn 45 L

Pris: 1 545kr 1 549kr
Delbetala från 174 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  ADLER 6010 elektrisk ugn är en enhet för personer som söker innovativa och funktionella lösningar. En professionell ugn med en stor kapacitet på 45 liter underlättar tillagningen av rätter hemma och utanför hemmet. Det är också en intressant lösning för en lägenhet eller stuga där det inte finns plats för en fullstor spis. Med den här enheten kan du enkelt tillaga kött, kakor eller bröd.

  Innovativ lösning

  Det som skiljer denna produkt på marknaden är innovativa lösningar och högkvalitativt utförande dold i enhetens lilla storlek. Det kommer säkert att tillfredsställa de mest krävande kundernas behov! Ugnen är utrustad med luftcirkulation och fyra värmeelement av rostfritt stål, som kommer att kunna köras i många år. Tack vare dem kan du välja en uppvärmningsmetod: undervärme, övervärme, eller både över- och undevärme, vilket gör att du kan förbereda de mest krävande rätter. När du använder den kan du dessutom ställa in timern (60 minuter) och du behöver inte ständigt titta på processen. Slutet på att bränna maten! Det kallas bekvämlighet! Separata vred för varje funktion placerad på en synlig plats underlättar korrekt inställning av enheten. Temperaturkontrollknappen möjliggör bakning i 90-230 grader! Därför kan du enkelt baka allt du vill!

  Hållbarhet och tillförlitlighet

  Enhetens maximala effekt är 2000 W. Liten och praktisk storlek 56,6 x 35,5 x 40,5 cm som gör att du kan använda ugnen i ett litet kök! Värmeelement är tillverkade av hållbart rostfritt stål, så de kommer att tjäna många år! Eftersom produkten är designad för flera användingsområden så inkluderar uppsättningen grillställ, rotisserie, bakplåt, tång för grillställ / bakplåt. Tack vare dem kan du förbereda de flesta rätter! Rostad kyckling, grillade grönsaker eller aromatisk kaka? Nu är detta inte ett problem! Tack vare den stora kapaciteten kan du baka två typer av rätter samtidigt! Stekt kött med bakade grönsaker? Allt du behöver göra är att lägga dem i separata formar och förbereda de två delarna av middagen under samma tid! Rengöring av ugnen är inte heller komplicerat! Rengör det bara med en fuktig trasa och torka av den med en torr. Brickan och gallret kan tvättas i vatten med diskmedel. Rengör glasdörren med en svamp och torka av den torr! 

  Specifikationer:

  • Kapacitet 45 L
  • Power 2000W
  • Temperaturjustering 90 - 230oC
  • Rostfritt stålvärmeelement
  • 3 värmelägen: undervärme, övervärme eller båda samtidigt
  EAN:5908256832404
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!