FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Hushållsapparater » Brödrostar & Smörgåsgrillar » Brödrostar » Russell Hobbs Bubble Toaster 2SL Green

Russell Hobbs

Russell Hobbs Bubble Toaster 2SL Green

Pris: 575kr 599kr
Delbetala från 67 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Soft Green Bubble är en modern pastellgrön brödrost i retrostil. 
  Brödrosten kombinerar det traditionella med det trendiga och ger ett coolt statement till ditt kök. Med lockande kurvor som smidigt omfamnar brödrosten och glänsande rostfritt stål - denna brödrost är lika fantastisk i utseende som i prestanda. Den har också två vida slots som passar perfekt för bröd av olika storlekar, från toasts till bagels.

   

  7 olika rostningsgrader
  Vi vet att alla gillar olika grader av rostning på sin toast och vi tycker att ni ska ha möjligheten att välja vilken rostningsgrad som passar just er. Därför kommer Soft green Bubble Brödrost med en variabel rostningsgrad som låter dig välja rätt temperatur för just dina rostningsbehov. Oavsett om du gillar en lätt rostad yta eller en bronsfärgad och krispig – Soft Green Bubble Brödrost har inställningen för dig.

   

  Integrerad sladdförvaring
  Älskar du ett snyggt och städat kök? Vill du sätta stopp för röran i köket? Då kommer du att älska Soft Green Bubble Brödrost som levereras med integrerad sladdförvaring för att hålla din bänkskiva så städad och enkel som möjligt. När du har använt brödrösten färdigt kan du enkelt sätta ihop sladden runt undersidan av brödrosten för en smart förvaring.

   

  High Lift-funktionen
  Letar du efter ett sätt att ta ut din läckra toast från brödrosten utan att bränna fingertopparna? Då kommer du att älska High Lift-funktionen på vår Soft Green Bubble brödrost som hjälper dig att ta ut din toast med lätthet. Och du kan säga farväl till oron med din läckra skiva toast som fastnar i brödrosten eftersom den här High Lift-funktionen kan rädda varje skiva.

   

  Uppvärmningsfunktion
  Designad för hektiska morgnar – Soft Green Bubble Brödrost tar hand om din frukost medan du tar hand om dina uppgifter. Med en speciell återuppvärmningsfunktion finns det inte längre anledning att oroa sig för att skivan med rostat bröd som sitter i brödrosten blir kall. Du kan nu gå och ta itu med alla dina morgonuppgifter och sätta dig ner vid frukostbordet med en varm skiva toast. Tryck bara på uppvärmningsknappen och värm upp din toast på en tid som passar dig.

   

  Avtagbar smulbricka
  Säg farväl till en smulig köksbänk. Soft Green Bubble Brödrost kommer med en avtagbar smulbricka -designad för att samla alla smulor som vanligtvis skräpar ner köket för varje bit toast du rostar.  Rengöring har aldrig varit enklare. Med minimalt krångel kan du helt enkelt ta ut facket när det är fullt och tömma det rakt ner i soporna.

   

  Frysfunktion
  Gillar du att hålla brödet i frysen men hatar att vänta på att det ska tinas? Då kommer du att älska Soft Green Bubble brödrost som har en frysfunktion – redo att ge dig en smakrik skiva toast direkt från frysen. Stoppa bara i brödet i brödrosten och låt den göra jobbet i loppet av några minuter.

   

  Stoppfunktioner
  Perfekt för de morgnar när din toast ser lite för rostad ut för din smak - nu kan du enkelt klicka på stoppknappen för att avbryta rostcykeln. Att rädda din skiva toast har aldrig varit enklare.

   

  Spec:
  - Rostfritt stål med snygga accenter av pastellrosa
  - 7 olika rostningsgrader
  - Avtagbar smulbricka
  - Frysfunktion
  - Uppvärmningsfunktion
  - Stoppfunktioner
  - High Lift-funktion
  - Integrerad sladdförvaring

  EAN:4008496942701
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!