FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Melitta Caffeo Passione One Touch Sv.

Melitta

Melitta Caffeo Passione One Touch Sv.

Pris: 6 799kr
Delbetala från 752 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Caffeo® Passione® OT
  Kaffenjutning med endast en knapptryckning


  Latte macchiato, café crème, cappuccino, espresso, ristretto, lungo och många fler – nu kan du njuta av kaffespecialiteter, skummad mjölk och varmt vatten med endast en knapptryckning. Välj enkelt mellan 10 förinställda kaffespecialiteter och njut av utsökt kaffe och fyllig smak. Med sin eleganta och kompakta design visar Melitta® Caffeo® Passione® OT även på god smak och den får plats i varje kök. Caffeo® Passione® OT imponerar med intuitiv användarvänlighet. Den är även hygienisk och enkel att rengöra. 


  Best Aroma System
  Aromasafe®-locket på bönbehållaren innebär att dina kaffebönors olika smaker och aromer skyddas ännu bättre. Bean to Cup-funktionen innebär att endast den mängd kaffebönor som du behöver mals färska och att det malda kaffet sedan bryggs omedelbart. Den unika förbryggnings- och extraktionsprocessen garanterar att kaffesmaken utvecklas perfekt.


  Kompakt konstruktion och modern design
  Caffeo® Passione® OT sätter ny standard för kompakta maskiner. Kubformen imponerar visuellt och är så kompakt att du kan placera den var som helst. 


  One Touch-funktion
  Tryck på en knapp och få din favoritdryck. 10 kaffesorter. Tack vare knapparna kan du hämta de 4 klassikerna – espresso,café crème, cappuccino och latte macchiato med endast en knapptryckning. Genom att använda receptfunktionen kan du skapa ytterligare 6 kaffespecialiteter: Ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte, café au lait. 


  Original Preparation Process
  För kaffetillredning enligt originalrecept är korrekt ordningsföljd för ingredienserna avgörande. Därför tillsätts t.ex. espresson först efter mjölken och mjölkskummet vid tillredning av Latte Macchiato och lägger sig som ett fint skikt mellan lagren. 


  TFT-färgskärm
  Den högupplösta TFT-färgdisplayen möjliggör intuitiv användning, vilket ger maximal användarvänlighet. De förklarande steg-för-steg-anvisningarna vägleder dig genom menyn. 


  All-in-one-pip med LED-belysning
  Kaffe, mjölk, mjölkskum och varmt vatten – All-in-One utloppet med två pipar för kaffe, en för mjölk och mjölkskum och en för hett vatten gör det möjligt för dig att förbereda din favoritkaffedrink utan att flytta på din kopp. Då man kan ställa in höjden upp till 140 mm får även höga Latte Macchiato-glas plats. 


  Easy Steam Cleaning
  Tillsammans med det integrerade programmet för grundlig rengöring av mjölksystemet ser Easy Steam Cleaning däremellan till att maskinen rengörs snabbt och hygieniskt: Mjölkledande delar rengörs med varmt vatten och ånga
  – kan väljas efter varje kaffetillredning eller hämtas separat via menyn. 


  Auto Clean & avkalkning
  På Caffeo® Passione® OT -skärmen indikerar maskinen automatiskt när den måste rengöras eller avkalkas. Rengörings- eller avkalkningsprogrammet är enkelt att hämta i menyn. 


  Bryggenhet som kan tas av på sidan
  Bryggenheten kan enkelt tas bort av användaren och är lätt att rengöra. Även maskinens insida kan rengöras.

  EAN:4006508215485
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!