FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Hushållsapparater » Kaffemaskiner och tillbehör » Kaffebönor » Black Coffee Roasters, Mellanrostad bryggkaffe 500 g

Black Coffee Roasters

Black Coffee Roasters, Mellanrostad bryggkaffe 500 g

Pris: 49kr 99kr
Betala efter leverans Fortus Finance
 • Produktinformation

  Njut av ett milt och aromatiskt mellanrostat bryggkaffe från Black Coffee Roasters Prestige. Bryggkaffet är sammansatt av Rainforest Alliance vilket ger certifierade bönor av hög kvalitet. Detta kaffe bjuder dig på en kopp med intensiv smak av blandade frukter och toner av rostade mandlar. Kaffet går bra till både filterkaffe och kaffeautomater.

  Bönor från Brasilien
  Denna blandning är huvudsakligen sammansatt av bönor odlade i Brasilien vilket är det största kaffeodlande landet i världen.

  Certifierade av Rainforest Alliance
  Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och bra arbetsvillkor för arbetarna, att ingen könsdiskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i de samhällen som odlar kaffebönorna.

  EAN:5701115670687
  Förpackning: Bulk
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!