FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Kenwood Stavmixer HDX754RD Röd

Kenwood

Kenwood Stavmixer HDX754RD Röd

Pris: 1 799kr
Delbetala från 202 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Med en kraftig 800W motor och Kenwoods revolutionerande Triblade teknologi med 5 olika arbetshastigheter får du alltid en snabb och kontrollerad blandning. Om du bakar kakor, blandar soppor och såser, eller gör en smoothie, ger dig denna stavmixer alltid ett förstaklassens resultat. Att den är snygg att se på gör den bara roligare att använda. Denna stavmixer är den första med Kenwoods Triblade system.

   

  Systemet använder tre blad som ger supersnabb och effektiv blandning. Bladen är dessutom vinklade för att svepa genom tre olika vägar i tre nivåer per rotation.

   

  Sex blandnings ribbor har lagts till för att bryta upp virveln som skapas under drift. När vätska träffar blandnings-ribborna studsar den tillbaka mot bladen vilket maximerar prestandan.

   

  Tillverkad i pressgjuten aluminium med slitstarka knivar i rostfritt stål. Ger denna stavmixer kvalitetsresultat gång på gång. När den inte används kommer den att pryda ditt kök med dess härliga retro design.

   

  Denna stavmixer erbjuder funktionalitet med god design, med kraftig och kontrollerad blandning genom att trycka på en knapp. Perfekt resultat.

   

  - Variabla hastigheter
  - Triple-bladteknik
  - Pressgjuten aluminium
  - 800W motor
  - Unik fot konstruktion

  EAN:5011423190600
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!