FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Hushållsapparater » Vatten & Juice » Vattenkokare » Camry CR 1265 Resevattenkokare 0,5 L

Camry

Camry CR 1265 Resevattenkokare 0,5 L

Pris: 171kr 299kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Det är svårt att föreställa sig frukost utan det aromatiska te eller kaffet som du behöver för att starta dagen med energi. Den bärbara vattenkokaren CAMRY CR 1265 är en idealisk produkt för människor som tillbringar mycket tid på resande fot. Den tar inte mycket plats då den går att vika ihop så den tar mindre plats i väskan. 

  • 0,5 l kapacitet
  • Hopfällbar, silikonhus
  • Automatisk avstängning efter kokande vatten
  • Kontrollampa

  Även om vi befinner oss i 2000-talet finns det fortfarande hotell, pensionat och vandrarhem där vi inte har tillgång till grundutrustning som en vattenkokare. Den här skapad speciellt för resenärer och kommer att vara användbar i olika situationer. Det kan vara svårt att ta med sig en vanlig vattenkokare,  den tar inte bara mycket plats utan den kan också skadas när du reser. Då kan det vara värt att investera i denna praktiska vattenkokare som gör att du kan förbereda ditt favoritte eller kaffe på alla platser med tillgång till el!

  Ovanlig lösning!

  Vad du inte förväntar dig när du tänker på en vattenkokare är ett hopfällbart silikonhus som gör att vattenkokaren tar mycket lite plats. Kompakta dimensioner, hållbart material och lätt vikt är fördelar som gör att vattenkokaren passar in i bagage och i ryggsäcken. När den är vikt kan du dessutom förvara den i ett skåp eller låda. Ett brett lock som gör det enkelt att hälla av vatten och för rengöring av vattenkokaren. Du behöver bara hälla i rätt mängd med vatten, slå på knappen och vänta tills den kokat klart och stängt av sig igen! En ytterligare fördel med denna vattenkokare är tyst drift och låg energiförbrukning, endast 750 W.

  Lätt att använda och rengöra

  Fördelen med en resekokare förutom dess lilla storlek är komforten och säkerheten vid användning. Dess kapacitet är upp till 0,5 liter, vilket gör att du kan förbereda två koppar med vatten under en användning. Produkten är utrustad med en automatisk avstängning efter att vattnet börjat koka. Den gröna delen av höljet är tillverkad av flexibel silikon, medan hållaren, handtaget och locket är tillverkade av högkvalitativ motståndskraftig plast. Handtaget är utrustat med en knapp för att öppna locket, som skyddar från okontrollerat vattenspill. Inuti höljet, under locket, finns det ett hål genom vilket ånga tränger in i bimetallomkopplaren. Denna lösning hjälper vattenkokaren att stänga av sig efter att vattnet kokat. Dessutom skyddar detta mot att man skulle starta vattenkokaren utan vatten. 

  EAN:5908256839243
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!