FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Larm, Övervakning & Säkerhet » Övervakningskameror » Digitalt (Nätverk) » Inomhuskameror » IMOU Cue 1080P Övervakningskamera för inomhusbruk

IMOU

IMOU Cue 1080P Övervakningskamera för inomhusbruk

Pris: 467kr 699kr
Delbetala från 55 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Imou Cue 1080P är en övervakningskamera för inomhusbruk, med tvåvägskommunikation. Övervakningskameran som filmar i 1080p Full HD-upplösning har även mörkerseende och rörelsesensor, så att du alltid kan se det du vill se genom din övervakningskamera. Kameran har ett stort upptagningsområde genom att filma med 137°. Skulle övervakningskameran känna av någon rörelse i rummet skickas direkt en pushnotis till din smartphone, du kan då i realtid se en livesändning från övervakningskameran och agera direkt. Med tvåvägskommunikationen kan du dels prata med ditt barn eller husdjur men även skrämma bort ovälkomna gäster. 

  Spara dina filmer hur och var du vill

  Med Imou kan du själv välja om du vill spara dina filmer på ett microSD-kort, Imou Cue 1080P har plats för ett microSD-kort med 64 GB lagring, eller i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone, du kan även få pushnotiser i din smartphone varje gång rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i Imou Cloud* så att du ha full tillgång till dom. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

  Tvåvägskommunikation

  Imou Cue 1080P har inbygd tvåvägskommunikation som gör att du kan kommunicera med den som är på andra sidan kameran. Har du ett oroligt husdjur som du behöver lugna ned - prata lugnande med det genom kameran när du inte är hemma. Du kan självklart använda tvåvägskommunikationen i avskräckande syfte om du skulle få ovälkommet besök av en inbrottstjuv.

  Imou Cue 1080P med mörkerseende

  Imou Cue 1080P har mörkerseende, kameran går automatiskt över till mörkerseende när det blir mörkt. Mörkerseendet fångar hela rummet upp till 10 meter från kameran, vilket gör att du även kan se långt i riktigt stora rum.

  Imou Cue 1080P har även en riktigt bra upptagningsområde, genom att kunna filma 137° får du med allt du vill kunna få med på din övervakningskamera.

  *IMOU Cloud är en molnlagringstjänst med abonemang som man kan köpa till. Detta är dock inte nödvändigt för att kameran ska fungera. Utan man kan enkelt använda sig av microSD kort.

  Här kan du köpa ett Micro-SD kort till kameran.

  EAN:6939554963650
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!