FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Larm, Övervakning & Säkerhet » Övervakningskameror » Digitalt (Nätverk) » Inomhuskameror » IMOU Övervakningskamera med 360° upptagningsyta

IMOU

IMOU Övervakningskamera med 360° upptagningsyta

Pris: 679kr 699kr
Delbetala från 79 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Imou Ranger 1080P är en övervakningskamera för inomhusbruk, med tvåvägskommunikation, mörkerseende och 360° upptagningsyta. Ranger 1080P filmar i 1080p Full HD-upplösning, som ger en riktigt klar bild, så att du alltid ser det du behöver kunna se genom din övervakningskamera. Kameran har rörelsesensor som känner av mänsklig rörelse. Skulle övervakningskameran känna av någon rörelse i rummet skickas en pushnotis till din smartphone, du kan då i realtid se en livesändning från övervakningskameran och agera direkt. Med tvåvägskommunikationen kan du dels prata med ditt barn eller husdjur men även skrämma bort ovälkomna gäster.

  Spara dina filmer hur och var du vill
  Med Imou kan du själv välja om du vill spara dina filmer på ett microSD-kort, Imou Ranger 1080P har plats för ett microSD-kort med 64 GB lagring, eller i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone, du kan även få pushnotiser i din smartphone varje gång rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i Imou Cloud så att du ha full tillgång till dom. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

  Molnsparning i Imou Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3 och 7 dagars molnsparning, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7, dagarna.

  Flexibel övervakningskamera
  Imou Ranger 1080P har ett otroligt flexibelt huvud som gör att upptagningsytan är 360°, som gör att du aldrig missat någon del av rummet. Kameran kan rotera 355° och tilta 90°, vilket innebär att du aldrig missar någonting.

  Tvåvägskommunikation
  Ranger 1080P har även tvåvägskommunikation som möjliggör för dig att kommunicera med den som är på andra sidan kameran. Ultimat för att skrämma bort ovälkomna gäster eller lugna ett husdjur när du inte är hemma.

  Imou Ranger 1080P med mörkerseende
  Imou Ranger 1080P har mörkerseende som gör att videorna blir lika bra i mörker som i dagsljus. Genom att automatiskt gå över till mörkerseende så fort det blir för mörk för den vanliga kameran, så kan du lita på att alltid ha filmer där du ser vad som händer. Imou Ranger 1080P fångar hela rummet även i komplett mörker, genom att kunna fånga upp till 10 meter med mörkerseendet behöver du inte oroa dig för att inte kunna se vad som händer i mörkret.

  Här kan du köpa ett Micro-SD kort till kameran.

  EAN:6939554963612
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!