FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Larm, Övervakning & Säkerhet » Övervakningskameror » Digitalt (Nätverk) » Utomhuskameror » ARLO GO VML4030, Helt Trådlös Övervakningskamera, 4G LTE

Arlo

ARLO GO VML4030, Helt Trådlös Övervakningskamera, 4G LTE

Pris: 2 999kr 3 999kr
Delbetala från 334 kr/mån Fortus Finance
 • Trådlös 720 HD övervakningskamera med IP65-skydd

  Arlo Go är en helt trådlös övervakningskamera som du kan använda med Wifi men även med SIM-kort som gör att du kan installera den precis där du vill! Ett SIM-kort ger kameran 4G LTE och mobilanslutning via 3G och du kan placera kameran även där ditt Wifi inte når! Sätt upp den i ladan, i skogen, utanför sommarstugan, eller någon annanstans. Det är bara du och din fantasi som sätter gränserna! 

  IP65 kapslingsklassning och mörkerseende

  Arlo Go har tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för allvädersbruk. IP65 innebär att kameran är dammtät och spolsäker. För att klassas som "spolsäker" måste produkten klara följande test: "12,5 liter vatten per minut spolas med 30 kPa tryck mot provföremålet från 3 m avstånd i minst 15 minuter."

  Dessutom har kameran mörkerseende, som gör att kvaliteten på filmen är bra i även mörkare förhållanden, vilket gör att du kan ha översikt även om det skulle vara mörkt ute. 

  Snabb och smidig installation

  För att komma igång synkar du en basenhet till kameran, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-stationer. Sen är det bara att sätta upp kameran där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten. 

  Hög kvalitet och vädertålig

  Arlo Go levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kameran från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten. Med vidvinkel PIR-rörelsesensorn säkerställer man att ingen rörelse går igenom utan att du märker det.

  Google Assistant

  Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt. 

  EAN:606449130386
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!