FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Smarta hem » Philips Hue » Philips Hue Startkit White/Color GU10

Philips

Philips Hue Startkit White/Color GU10

Ersätts av: 929001953103

Pris: 2 249kr
Delbetala från 251 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  White and color ambiance Starter kit GU10
  Philips Hue White and Color Ambiance innehåller tre lampor, en brygga och en strömbrytare. Gör om din belysning till en upplevelse utöver det vanliga med vitt och färgat ljus. Synkronisera den med musik, TV och spel för en uppslukande upplevelse.


  Gränslösa möjligheter för upplevelser utöver det vanliga
  - Starter kit
  - 3 x GU10 + brytare


  Var kreativ med 16 miljoner färger
  Lek med ljus och välj bland 16 miljoner färger för att snabbt ändra utseende och atmosfär i rummet. Skapa stämning enkelt med en knapptryckning. Använd ett favoritfoto och återupplev ögonblicket med stänk av ljus. Spara dina ljusinställningar och hämta tillbaka dem när du vill med en enda fingertryckning.


   


  Synka ljus med musik och filmer
  Utvidga TV-tittarupplevelsen till hela rummet eller synka ljus till din favoritmusik och se hur ljuset reagerar på rytmen. Ladda ned tredjepartsapparna och upptäck de fantastiska saker du kan göra med Philips Hue.


  En lysande spelupplevelse
  Ta ditt spel till nästa nivå. Ladda ned tredjepartsprogrammen och upptäck vilka fantastiska saker du kan göra med Philips Hue.


  Vakna och somna naturligt
  Med Philips Hue kan du snabbt komma upp ur sängen på det sätt du vill, så att du kan starta dagen utvilad. Ljusstyrkan ökar gradvis och efterliknar effekten av soluppgång och hjälper dig att vakna naturligt, istället för att du väcks av det höga ljudet av en väckarklocka. Börja dagen på rätt sätt. På kvällen hjälper det avslappnande varmvita ljuset dig att varva ner och förbereda din kropp för en god natts sömn.


  Skapa en egen stämning med varmvitt till svalt dagsljus
  Ställ in rätt stämning för varje ögonblick och dekorera hemmet med varmvitt och kallvitt ljus. Njut av olika stilar året om, vare sig det är det klara, vita ljus som påminner om en vårvind, det varmvita ljuset en solig sommardag eller det iskalla dagsljuset på vintern.


  Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar
  Ljus påverkar vår sinnesstämning och beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa dina dagliga rutiner till stunder som du kan njuta av. Hoppa över ditt morgonkaffe och gör dig redo för dagen med kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med fininställt starkt vitt ljus, eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.


  Smart övervakning både hemma och borta
  Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra din belysning var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka ljuset innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent.


  Ställ in timers för bekvämlighets skull
  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.


  Installationsfri dimring
  Upplev garanterat jämn dimning med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.


  Styr det på ditt sätt
  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.


  Styrning via den medföljande trådlösa Philips Hue-dimmern
  Styr dina Philips Hue-lampor med hjälp av din smartphone eller surfplatta. Använd den medföljande trådlösa brytaren för att tända och släcka ljuset, växla mellan fyra förprogrammerade ljusinställningar och justera ljusstyrkan. I Philips Hue-appen kan du konfigurera brytaren och lägga till dina bästa ljusscener. Det är enkelt att komma igång med brytaren; placera den på önskad plats och fäst den med skruvar eller den självhäftande tejpen på baksidan.


  Förpackningens innehåll:
  Brygga: 1
  Ethernet-nätverkskabel: 1
  Nätadapter: 1
  Hue-lampor: 3
  Hue-dimmerströmbrytare: 1


  Lampan
  Sockel: GU10
  Formfaktor: Spot
  Livslängd: 25 000  timmar
  Färgtemperatur: 2 000 K - 6 500 K +16 miljoner färger
  Wattal: 6,5 W
  Ingångsspänning: 220 - 240 V
  Lumental: 250 lm vid 4 000 K
  Uppgraderbar programvara: Ja
  Starta: Omedelbart 100 % ljusflöde
  Max. vilolägeseffekt: 0,2  W
  Diameter: 50 mm
  Höjd: 70 mm


  Bryggan
  Frekvensband: 2 400 – 2 483,5 MHz
  Max. antal tillbehör: 12
  Max. antal lampor: 50
  Nätadapter: 100–240 V AC / 50–60Hz
  Höjd: 26 mm


  Strömbrytaren
  Batterier medföljer: 1 x CR2450
  Frekvensband: 2 400 – 2 483,5 MHz
  Livslängd: 50 000 klick
  Max antal lampor per strömbrytare: 10 st. ej kopplade till Hue-brygga
  Minsta batteritid: min 3  år
  Uppgraderingsbar programvara: När den är ansluten till Hue-bryggan
  Brytarens djup: 11 mm
  Brytarens höjd: 92 mm
  Brytarens bredd: 35 mm
  Väggplattans djup: 14 mm
  Väggplattans höjd: 115 mm
  Väggplattans bredd: 70 mm
  Zigbee Light-länk: Protokoll IEEE 802.15.4

  EAN:8718696748930
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!