FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Smarta hem » Philips Hue » Philips Hue Amaze White Amb Pendel Sv

Philips

Philips Hue Amaze White Amb Pendel Sv

Pris: 2 699kr
Delbetala från 301 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Black ambiance Amaze Pendel
  Integrera pendellampan Amaze Philips Hue white ambiance i Philips Hue-systemet och njut av naturligt vitt ljus som hjälper dig att vakna, piggar upp, främjar koncentrationen och är perfekt för läsning och avkoppling. Njut av en unikt designad pendellampa som passar alla inomhusmiljöer.


  Ljus för alla tillfällen, från soluppgång till solnedgång
  - Pendel
  - Trådlös strömbrytare med dimmer medföljer
  - Dimbar med Hue-app och fjärrströmbrytare: Ja
  - Fyra ljusinställningar
  - Anslut till Hue Bridge för fler funktioner
  - Lampans livslängd 25,000h
  - Material: metall och plast
  - Färg: Svart
  - 2 års garanti  Hämta ny energi och slappna av med ljus
  Njut av den här moderna och stilrena pendellampan som passar alla inomhusmiljöer. Hue-armaturen från Philips, styrs enkelt via den trådlösa dimmern som ingår skall du styra via Hue apparna behövs en Bridge. Enkelt att styra och byta mellan fyra olika ljusscener i dina White Ambiance-ljuskällor. 


  Hue White Ambiance
  Visste du att belysning kan förenkla din vardag? Med Philips White Ambiance kan du få tillbaka energin, väckas på morgonen, få hjälp att läsa eller bara koppla av. Du bestämmer! Detta gör du enkelt med antingen ett knapptryck i Hue-applikationen eller med hjälp av Hue dimmern. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Ställ in valfri nyans av vitt ljus, från energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ett perfekt val för den sociala konsumenten som uppskattar välmående i hemmet. 


  4 olika ljusinställningar (Kelvin)
  Ljus påverkar ditt humör, beteende och rutiner. Ställ in rätt stämning med hjälp av ljus under hela året. Fyra knappar för de olika ljusinställningarna. Genom ljusinställningen avslappna(Relax) får du ett behagligt mjukt sken av vitt ljus i ljusstyrkan 2200 kelvin. När du känner för att läsa(Read) kan du justera ljusinställningen upp mot 2900 kelvin med ett enkelt knapptryck som ger ett starkare vitt ljus. Tredje ljusinställningen på 4300 kelvin hjälper dig att koncentrera (Concentrate) och passar mycket väl vid studier eller arbete. Den sista ljusinställningen som höjer energin (Energize) i hemmet ligger på 6400 kelvin i ljusstyrka och passar utmärkt i samverkan med dagsljus. 


  Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer)
  Med den batteridrivna strömbrytaren med dimmer för Philips Hue kan du enkelt styra ljuset från dina White Ambiance-lampor. Gå igenom de fyra olika ljusinställningarna genom att helt enkelt trycka på knappen, dimra ljuset uppåt eller nedåt och ställ in för enkel användning. Strömbrytaren med dimmer kan placeras var som helst i den lilla och eleganta dockan och inget kablage krävs. Använd den som en fjärrkontroll eller som en strömbrytare på väggen och njut av rätt ljusinställning för alla stunder på dagen. Du kan lägga till upp till tio Hue-lampor till en strömbrytare med dimmer.


  Naturligt vitt ljus
  En ljuskälla med vackra och naturliga vita ljus. Genom appen på din smarta enhet kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, allt från kallt energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Du kontrollerar och styr- inte för ljust, inte för mörkt. 


  Kontroll via smarta enheter
  Genom att anslutna till din Philips Hue-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet eftersom du synkroniserar dina lampor. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta.


  Säkerhet och bekvämlighet 
  Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.


  ZigBee
  Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.


  Högkvalitativt material
  Med förstklassiga material gjord i högkvalitativt metall och plast, håller den väldigt länge. Smart belysningslösning med ett brett sortiment som fungerar i alla hushåll. 


  Dimbar
  Upplev garanterat jämn dimring med Philips Hue, varken för ljust eller för mörkt. Ingen väggdimmer behöver installeras eller kablar behöver dras i hemmet.


  Design och finish
  Material: metall, syntet
  Färg: Vit
  Produktens mått och vikt
  Höjd, minst: 13,1 cm
  Höjd, max: 150 cm
  Längd: 43,4 cm
  Bredd: 43,4 cm
  Nettovikt: 2,870 kg


  Tekniska specifikationer
  Nätström: Intervall 220–240 V, 50–60 Hz
  Lampteknologi: LED 24 V
  Antal lampor: 1
  Wattstyrka på medföljande lampa: 39 W
  Ljusfärg: Kallvitt
  Totalt ljusflöde för armatur: 3 000 lm
  LED: Ja
  Livslängd, upp till: 25 000  timmar
  IP-kod: IP20
  skydd mot föremål större än 12,5 mm
  inget skydd mot vatten
  Skyddsklass: I - jordad
  Ljuskällan motsvarar en standardglödlampa om: 204  W


  Extra funktion/tillbehör, medföljer
  Dimbar med Hue-app och fjärrströmbrytare: Ja
  Hue-reglage: Ja
  Integrerad LED-belysning: Ja
  Passar perfekt för att skapa stämning: Ja
  Indirekt ljus: Ja
  ZigBee Light Link: Ja
  Hue-reglage medföljer: Ja
  Fyra ljusinställningar: Ja
  Kan uppgraderas med Philips HUE-bryggan: Ja


  Modellnummer:
  40233/30/P7
  915005402101

  EAN:8718696159194
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!