FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » HEM, HUSHÅLL & TRÄDGÅRD » Smarta hem » Philips Hue » Philips Hue Millskin spot Rund Vi

Philips

Philips Hue Millskin spot Rund Vi

Pris: 529kr
Delbetala från 62 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  Modern spot med HUE Ambience
  Fantastiskt ljus med hållbar LED. HUE-spot som kan kontrolleras med mobilen. Riktbar HUE-spot som går att kontrollera med mobilen och kopplas till dina andra smarta lampor. Nu har Milliskin landat! Familjen av HUE-lampor har nu fått ett tillägg i form av en infälld spot med vändbart huvud. Milliskin kommer med en HUE White Ambience GU10 spot som är bytbar mot exempelvis en HUE Color spot. Koppla ihop alla dina HUE lampor och kontrollera dem med mobilen! 

   

  Lys upp dina ögonblick
  - Klart dagsljus, varmvitt till svalt
  - Hämta ny energi, koncentrera dig, läs och slappna av med ljus
  - Vakna mjukt till din personliga soluppgång

   

  Upplev sinnesro
  - Styr din belysning, vart du än befinner dig
  - Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet
  - Garanterat jämn trådlös dimring
  - Styr belysningen på ditt sätt
  - Gör dig redo för en spännande dag!
  - Njut av perfekt läsning
  - Varva ner med varmvitt ljus
  - Behåll skärpan
  - Lampans livslängd 15000h
  - Justerbart spothuvud

   

  Färg: 
  Vit

   

  Mått:
  Infällningsdjup: 10 cm
  Dimensioner: 9x9 cm
  Diameter på hål: 7,0 cm

   

  Högkvalitativt material
  Med förstaklassiga material gjord i högkvalitativt syntet, håller dessa spots från Philips SmartSpot väldigt länge. Smart belysningslösning med ett brett sortiment som fungerar i alla hushåll. 

   

  Hue White Ambiance
  Visste du att belysning kan förenkla din vardag? Med Philips White Ambiance kan du få tillbaka energin, väckas på morgonen, få hjälp att läsa eller bara koppla av. Du bestämmer! Detta gör du enkelt med antingen ett knapptryck i Hue-applikationen eller med hjälp av Hue dimmern. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Ställ in valfri nyans av vitt ljus, från energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ett perfekt val för den sociala konsumenten som uppskattar välmående i hemmet. 

   

  Livslängd
  Har en lång livslängd på minst 15 000 timmar (motsvarar 15 år baserat på en genomsnittlig användning om 3 timmar/dag med minst 13 000 tändcykler, klarar så pass många tändningar utan att det påverkar lampans livslängd). Dessutom ger HighPower LED-lampor bra prestanda vid låg temperatur som gör att de tänder direkt utan att flimra och bidrar till bästa möjliga ljuskvalitet. Ger den perfekta hembelysningen utan att behöva tänka på lampbyten och underhåll. 

   

  Accentljus
  När du skapat en bra och funktionell ljussättning med hjälp av allmän- och punktbelysning är pricken över i:et att tillsätta accentbelysning. Accentbelysningen har viktig funktion som att tillföra trivsel och karaktär till rummet.

   

  Riktat ljus
  Har ett kraftfullt ljus och en spridningsvinkel på 30° lyser den upp alldeles perfekt samt roterar flera delar som gör att du kan rikta ljuset vart du vill.  

   

  LED-ljuskälla 
  High Power LED, är något Philips har utvecklat vilket är en helt unik LED-modul som gör att ljuset tänds direkt för maximalt ljusflöde och likadan ljusfärg.

   

  Naturlig väckning
  Väcker dig på ett behagligt och naturligt sätt. Den gradvis ökande ljusintensiteten ger dig en känsla av att vakna upp med solljus. Eller behöver du komma igång med en kickstart då passar det kallvita dagsljuset som stärker både kropp och själ. Må bättre, upplev skillnaden med Hue.

   

  Kontroll via smarta enheter
  Genom att synkronisera dina lampor och anslutna till din Philips HUE-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta vart du än i världen befinner dig. 

   

  Säkerhet och bekvämlighet 
  Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.

   

  ZigBee
  Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

   

  Hue-ekosystemet
  Genom Hue-bryggan kan du installera 50 ljuskällor eller armaturer. Som sedan styrs genom Philips Hue-appen som finns för iOS och smarta android-enheter.

   

  Tekniska specifikationer:
  Nätström: Intervall 220–240 V, 50–60 Hz
  Lampteknologi: 230 V
  Antal lampor: 1
  Sockel: GU10
  Wattstyrka på medföljande lampa: 5,5 W
  Maximal wattstyrka på ersättningslampa: 6,5 W
  Spridningsvinkel: 45°

   

  Modellnummer:
  50411/31/P8

  EAN:8718696161098
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!