FRAKTFRITT FRÅN 700 KR

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.

Landmann

Landmann Rökspån AL

Pris: 59kr 69kr
Betala efter leverans Fortus Finance
 • Produktinformation

  AL-röksmak skapar en smaksättande rökutveckling för både kolgrill och gasolgrill. Fungerar i alla grillar med lock
  Smaksättande röksflis/rökspån för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak.

  Vår svenska smaksättare som många rökerier använder för att framkalla en delikat mjuk smak med en aningens sötma. Används med fördel till Lax, Fisk i allmänhet, Fläskkött, Fågel.

  Lämpligt att lägga spånen i röklådan med art.38-25875. Lådan är ett måste för gasolgrillar. I kolgrillar kan lådan användas, men där kan man även strö fliset direkt på glödbädden.

  Mindre bitar för enkel påfyllning under grillning, smidiga att fylla på genom grillgallret. I vissa fall kan man behöva blötlägga spånen innan användning. Prova dig fram.

  Små bitar ger även bättre rökutveckling i röklåda än större bitar.

  Rökspån kan användas vid indirekt grillning, det vill säga när man inte lägger köttet/råvaran direkt över grillglöden utan vid sidan om och lägger på locket för att låta värmen inne i grillen steka klart köttet.
  Rökfliset placeras sedan på glödbädden och skapar massa rök som stängs in inne i grillen och bidrar till en ökad smak. Hemligheten är sedan att inte öppna på locket och släppa ut röken under grillningen utan låta det få gå klart ifred.

  - Innehåll: 2 liter
  EAN:4000810020010
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!