FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEMELEKTRONIK » Batterier & Laddare » Powerbanks & Portabla Batterier

Powerbanks & Portabla Batterier

Det värsta som finns är när batteriprocenten börjar närma sig noll och man bara har några minuter kvar på filmen, behöver ta ett viktigt samtal eller precis skall ta det där perfekta fotot. Om du ser till att alltid ha med dig en powerbank så slipper du det besväret. Vi har ett enormt sortiment av powerbanks, med olika kapacitet och storlekar. Det finns helt enkelt något som passar alla.

Naturligtvis till riktigt bra priser. En powerbank är som sagt alltid bra att ha, och för att kunna erbjuda en modell som passar just dig har vi ett brett utbud av dessa. Exempelvis har vi powerbanks med usb-c uttag, usb-a uttag och i flertalet styrkor och utseenden.

Billiga och unika Powerbanks

Hos oss kommer du som sagt att hitta mängder med olika powerbanks. Vi har både mer unika powerbanks, som t.ex. en från NORDIQZENZ med lysande logga, eller en annan med motiv från Star Wars. För den som vill ha en mer neutral produkt finns en uppsjö av dessa också. Gemensamt för alla våra produkter är att de har riktigt bra pris. Så om du är ute efter billiga prylar har du med andra ord kommit rätt! 

Powerbank till iPhone och Android 

Får det kanske lov att vara en iPhone powerbank eller en powerbank med USB-C till Android? Vi har dem båda. Så oavsett vilket "lag" du tillhör så har vi rätt grejer för dig. Många av våra produkter är universella, vilket betyder att du kan ansluta vilken alla USB kablar till dem för att sedan ladda din enhet, men vissa av dem har speciella finesser såsom specifika Lightning / USB-C portar till exempel. Om du är en Apple-användare kan vi bland annat rekommendera att du kollar in det smidiga Emtec Power Clip - ett backupbatteri till din iPhone.

"Extra kraft i fickan"

Se till att alltid vara redo för utflykter och spontana äventyr med lite extra kraft i fickan!

Filtrera produkter:

Pris0 - 2000
Batterikapacitet i mAh2500 - 5000
NORDIQZENZ Powerbank med USB-C, 10000mAh
NORDIQZENZ - Selected Accessories
299kr399kr
NORDIQZENZ Powerbank med USB-C, 20000mAh
NORDIQZENZ - Selected Accessories
229kr499kr
Forever Core Powerbank 5000mAh, Roséguld
Forever Core Powerbank 10000 mAh, Svart
Mobiltillbehör från Forever Core
329kr
Forever Core Powerbank 20000 mAh, Svart
Mobiltillbehör från Forever Core
449kr
Laddar fler