FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEMELEKTRONIK » Belysning » Taklampor » Philips Hue Aurelle Ljuspanel SQ
Philips Hue Aurelle Ljuspanel SQ

Philips

Philips Hue Aurelle Ljuspanel SQ

Pris: 1 649kr
Delbetala från 185 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Philips Hue Aurelle Ceiling light
  Ljus för dina stunder från soluppgång till solnedgång

   

  Hjälper dig att vakna, få energi och slappna av
  Aurelle är en nu serie panelarmaturer med Philips Hue White Ambience. Den lockande flytande stilen maximerar ljuseffekten medan den tunna och slimma designen gör att rummet känns mer rymligt. Den passande ytbehandlingen smälter in och blir ett med inredningen i hemmet och skapar den atmosfär du vill ha. Det medföljer en dimmerströmbrytare, som enkelt kan monteras i taket eller på väggen.

   

  Anslut Philips Hue White Ambiance Aurelle panellampa till ditt Philips Hue-system och njut av naturligt vitt ljus som hjälper dig att vakna, aktivera, koncentrera, läsa och
  koppla av. Designad för att förbättra känslan av rymd i ditt hem.

   

  - 30 x 30 cm
  - Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar
  - Installationsfri dimning
  - Skapa önskad stämning med varmvitt eller kallvitt ljus
  - Styrs enkelt och trådlöst med en dimmerswitch (ingår)
  - Kan kompletteras med Hue Bridge för fullkontroll från en smart enhet
  - Livslängd: 25.000h
  - Färg: Vit
  - 2 års garanti

   

  Hue White Ambiance
  Visste du att belysning kan förenkla din vardag? Med Philips White Ambiance kan du få tillbaka energin, väckas på morgonen, få hjälp att läsa eller bara koppla av. Du bestämmer! Detta gör du enkelt med antingen ett knapptryck i Hue-applikationen eller med hjälp av Hue dimmern. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Ställ in valfri nyans av vitt ljus, från energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ett perfekt val för den sociala konsumenten som uppskattar välmående i hemmet.

   

  4 olika ljusinställningar (Kelvin)
  Ljus påverkar ditt humör, beteende och rutiner. Ställ in rätt stämning med hjälp av ljus under hela året. Fyra knappar för de olika ljusinställningarna. Genom ljusinställningen avslappna(Relax) får du ett behagligt mjukt sken av vitt ljus i ljusstyrkan 2200 kelvin. När du känner för att läsa(Read) kan du justera ljusinställningen upp mot 2900 kelvin med ett enkelt knapptryck som ger ett starkare vitt ljus. Tredje ljusinställningen på 4300 kelvin hjälper dig att koncentrera(Concentrate) och passar mycket väl vid studier eller arbete. Den sista ljusinställningen som höjer energin(Energize) i hemmet ligger på 6400 kelvin i ljusstyrka och passar utmärkt i samverkan med dagsljus.

   

  Dimmer
  Dimmern kan placeras överallt tillsammans med den lilla dockningsstationen som är trådlös. Dimmern används som antingen fjärrkontroll eller som en ljusknapp på väggen.

   

  Naturlig väckning
  Väcker dig på ett behagligt och naturligt sätt. Den gradvis ökande ljusintensiteten ger dig en känsla av att vakna upp med solljus. Eller behöver du komma igång med en kickstart då passar det kallvita dagsljuset som stärker både kropp och själ. Må bättre, upplev skillnaden med Hue.

   

  Kontroll via smarta enheter
  Genom att anslutna till din Philips Hue-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta.

   

  Säkerhet och bekvämlighet
  Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.

   

  ZigBee
  Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.
  Hue-ekosystemet
  Genom Hue-bryggan kan du installera 50 ljuskällor eller armaturer. Som sedan styrs genom Philips Hue-appen som finns för iOS och smarta android-enheter.

   


  Design and finish
  Material: Alumimium
  Färg: Vit
  Funktionell belysning

   

  Mått och vikt
  - Höjd: 4,6 cm
  - Längd: 30 cm
  - Bredd: 30 cm
  - Nettovikt: 1,432 kg

   

  Tekniska specifikationer
  - 100 V - 240 V, 50-60 Hz
  - Teknik: LED, 230V
  - Max lumen: 2200 lm
  - Dimbar via Hue Bridge/Hue dimmerfjärrkontroll
  - LED
  - Livslängd, upp till: 25.000 timmar
  - IP-klassning: IP20
  - Skyddsklass II, dubbelisolerad

  EAN:8718696169353
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!