FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEMELEKTRONIK » Ljud & Bild » Hemmabio, HiFi & Bärbart » Projektorer & Tillbehör » ViewSonic M1 Mini Projektor, Fyndvara

ViewSonic

ViewSonic M1 Mini Projektor, Fyndvara

Pris: 1 799kr 2 490kr
Delbetala från 202 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  OBS! Fyndvara, Demoex. Produkten är testad och i gott skick.

  Viewsonic M1 Mini är en portabel LED-projektor i smidigt fickformat som du kan ta med dig överallt. Med en batteritid på upp till 2,5 timmar och ett justerbart ställ får du en praktisk projektor som kan spela upp timmar med underhållning på den plats som passar dig. M1 Mini från Viewsonic kommer med tre utbytbara paneler i färgerna grå, gul och turkos för att du ska kunna anpassa projektorns utseende efter din stil. Ta med dig projektorn i handväska, jackfickan eller direkt i handen och ge dig ut på nya äventyr.

  Stort ljud i litet format

  Trots den kompakta storleken på Viewsonic M1 Mini får du en mångsidig projektor med bra bild, flexibla anslutningar och ett bra ljud. Den inbyggda JBL-högtalare ger din underhållning ett skarpt och tydligt ljud och passar perfekt för både musik och film. Oavsett om du befinner dig hemma eller om du är ute på språng med din portabla projektor kan du njuta av en bra film med stort ljud.

  Innovativ fot ger lätt justering

  Den justerbara foten till projektorn gör att du projiceras bilden där du befinner dig utan att behöva tänka på att ta med ett separat stativ. När projektor inte används fäller du tillbaka foten som då fungerar som ett smart linsskydd vid transport. Projektorns innovativa keystone-korrigering till ± 40º gör att den automatiskt kompenserar vinkeln vid vissa gradantal så du inte får en förvrängd bild på väggen.

  Kompakt design

  Viewsonic M1 Minis kompakta design gör att den blir ultra-portabel och kan följa med på alla dina äventyr. Lägg ner den i ryggsäcken, bakfickan eller varför inte bara bära den med handen när du tar en promenad. Med M1 Mini har du alltid med dig din underhållning vart du än går. Till M1 Mini ingår det även utbytbara paneler i tre färger för att du ska kunna matcha din stil eller ditt humör när du är på språng.

  Inbyggt batteri

  Med det inbyggda batteriet på upp till 2,5 timmar är du inte beroende av ett strömuttag för att kunna titta på film. När batteriet börjar ta slut kopplar du enkelt in en powerbank i USB-ingången för att kunna ta del av en ännu längre batteritid. 

  Enkel anslutning

  Med lättillgängliga anslutningar för HDMI och USB kan du enkelt spela upp dina favoritfilmer från exempelvis datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Med ViewSonic M1 Mini är möjligheterna många.

  I förpackningen:

  • M1 Mini projektor
  • Strömkabel
  • USB-A till Micro-USB-kabel
  • Fjärrkontroll
  • Snabbstartsguide
  EAN:766907005639
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!