FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » HEMELEKTRONIK » Ljud & Bild » Hemmabio, HiFi & Bärbart » Radio & Väckarklockor » Radio » Pure Fm/Dab/Dab+ Evoke D1 Svart

Pure

Pure Fm/Dab/Dab+ Evoke D1 Svart

Pris: 1 099kr 1 649kr
Delbetala från 125 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Pure Evoke är en prisbelönt serien inom produktfamiljen med klassiska digitala radioapparater. Evoke D1 är en elegant DAB digital och FM-radio som passar in överallt i hemmet som i sovrummet, köket eller sällskapsrummet.

  Perfekt bärbar radio
  Du driver radion via elnätet eller så kan du njuta av upp till 30 timmars bärbar ljudupplevelse via ett uppladdningsbart ChargePAK B1 som finns som tillval. Ett ChargePAK batteri är en ekonomisk och miljövänlig lösning som laddas i radion när den är ansluten till elnätet så att den alltid är redo för portabelt bruk.

  Kompakt men fullspäckad med funktioner
  Evoke D1 är en kompakt modell som gör den till en perfekt säng- eller köksradio. Bland dess funktioner inkluderas 20 förinställningar för snabbval av dina favoritkanaler, stora och lättläst klocka, en insomningstimer som stänger av radion automatiskt samt en praktisk köksklocka med nedräkning. Den har också ett larm med antingen ljudsignal eller radio, utgång för stereohörlurar och aux-ingång så att du kan koppla in din telefon eller surfplatta och höra din egen musik via radio.

  Övergång till digitalradio
  DAB digitalradio ger en detaljerad ljudkvalitet, tillgång till mängder av kanaler (många endast digitala) och rullande text med namnen på låtar, program med mera. Digitalradio hittar automatiskt alla tillgängliga kanaler och låter dig välja dem efter namn. Alla Pure digitalradios har också FM för de stationer som ännu inte är digitala. Evoke D1 är godkänd för Digital Tick, vilket säkrar en övergång från FM till digitalradio i framtiden

  Teknisk specifikation:
  Radio: Digital (DAB/DAB+/DMB-radio) och FM
  Högtalare: Fullförstärkt 3"
  Ljudstyrka: 1.6 W RMS
  Effekt: 1,6W RMS
  Ingångar: 5.5V DC strömadapter (230V medföljer), Mini USB-kontakt för produktuppdateringar, 3.5 mm aux-ingång
  Utgång: 3,5 mm stereo
  Strömförsörjning: 230 V AC til 5,5 V (1,0 A) DC, extern nätdel medföljer, eller laddningsbart batteri ChargePAK B1 (tillval)
  Antenn: Teleskopantenn
  Garanti: Omfattande 3 års garanti
  Mått: 115 mm bred x 180 mm hög x 120 mm djup

  EAN:759454828721
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!