FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 700KR!

Hem » HEMELEKTRONIK » Ljud & Bild » Hörlurar » In-Ear » Apple Earpods, headset för iPhone, MD827ZM

Apple

Apple Earpods, headset för iPhone, MD827ZM

Pris: 149kr 299kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Original Earpods från Apple

  Till skillnad från vanliga, runda in-ear-lurar är Apple EarPods utformade med fokus på örats anatomi. Därför har de bättre passform än andra in-ear-lurar och passar fler människor.
  Högtalarna i Apple EarPods har utformats med en teknik som minskar ljudförlusten och maximerar ljudet. Ljudet håller därmed samma höga kvalitet som i dyrare hörlurar.
  Apple EarPods har också en inbyggd fjärrkontroll som du kan använda till att justera volymen, styra musik- och videouppspelningen och ta emot och avsluta samtal med ett tryck på sladden.


  Hörlurar som ger dig full kontroll
  Kabeln ger dig bra räckvidd till din anslutna Apple-enhet då du lätt kan ha den i din ficka och med hjälp av knapparna på fjärrkontrollen styr du inte bara volymen och samtalen, utan även en hel del fiffiga funktioner som kan göra att din dag blir ännu trevligare och bekvämare. Med olika men enkla knapptrycknings-kombinationer kan du exempelvis byta låt i Spotify, pausa Netflix och Youtube, starta Siri med mobilen kvar i fickan eller använda fjärrkontrollen som fjärrutlösare till din mobilkamera.
  Det kan även ansluta dina Earpods (MD827ZM) till din Mac för hantering av musiken som du spelar.

  Oavsett får du högkvalitativa och multifunktionella hörlurar som fungerar perfekt oavsett om du är på språng, på kontoret eller i skolan då de även framtagits för minimera ljudförlust och behålla högkvalitativt ljud enbart för dig.

  Modell: MD827ZM

  Kontakt: 3.5mm

  EAN:885909934102
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!