FRAKTFRITT FRÅN 700 KR

Hem » HEMELEKTRONIK » Ljud & Bild » Hörlurar » In-Ear » Monster iSport Strive V.3, Svart

Monster

Monster iSport Strive V.3, Svart

Pris: 349kr 399kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Monster iSport Strive V.3, Svart
  Monster iSport Strive är ett par in-ear hörlurar som är utformade för att anvädas när du tränar. Med säker passform, antibakteriellt material och inbyggd mikrofon kan du fokusera mer på träningen och mindre på alla detaljer.

  Säker passform
  Med en öronkrok hålls hörlurarna på plats i ditt öra så att du kan fokusera mer på träningen och mindre på detaljerna. Du får med tre olika storlekar av öronkrokar så att du kan hitta just den passar ditt öra bäst.

  Håll dina hörlurar fräscha
  Träningspass efter träningpass utsätts dina hörlurar för fukt och svett. Det är ingen fara för hörlurarna på grund av den svettresistenta designen, men det kan vara skönt att veta att hörlurarna är fräscha till nästa träning. Därför har Monster sett till att Strive är tvättbara så att du kan skölja av öronkrokarna efter varje träningspass. Dessutom är dom tillverkade i ett antibakteriellt material som håller sig fräscht längre.

  Kabel som inte trasslar sig
  Den platta, smarta kabeln trasslar sig inte när du lägga ifrån dig hörlurarna. Ihoptrasslad kabel när du tar upp hörlurarna från din ficka eller väska är ett minne blott.

  Svara på samtal i farten
  Med en inbyggd mikrofon och svarsknapp kan du svara på inkommande samtal mitt i träningen utan att behöva ta upp mobilen. Också perfekt när du är på språng till exempel hem eller till jobbet.

  EAN:050644757419
  Förpackning: Bulk
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!