FRAKTFRITT FRÅN 700 KR

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » HEMELEKTRONIK » Ljud & Bild » Hörlurar » On-Ear » Marshall Major II BT - Brown

Marshall

Marshall Major II BT - Brown

Pris: 899kr 1 290kr
Delbetala från 103 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Marshall Major II BT Trådlösa hörlurar

  Tänk dig Marshalls ikoniska rock-hörlurar, nu helt trådlösa! Major II BT har Bluetooth för sladdlös musiklyssning, med Marshalls karaktäristiska design och ljud. En knapp på kåpan låter dig styra både musiken och inkommande telefonsamtal.

  Marshall har uppdaterat sin populära Major-lur i både ljudet och hållbarheten. Andra generationen har fått skräddarsydda drivelement som levererar djup bas och detaljrikare diskant med ett väldefinierat mellanregister. Major II har Marshalls välkända och ikoniska utseendet med ett slittåligt läderbeklätt huvudband och lätt rundade öronkåpor. Även om musiken du lyssnar på är hård, så är hörlurskuddarna mjuka och följsamma och vilar lätt på öronen.

  Marshall-ljud helt trådlöst
  Med Major II BT kan du njuta av din musik, levererad genom Marshalls rockiga högtalarmembran, helt utan sladdar. Tack vare Bluetooth kan du efter en enkel ihopparning med din smartphone lyssna på musik, se på film eller tala i telefon utan en sladd som är i vägen för dig.
  Det inbyggda batteriet ger dig över 30 timmars speltid, vilket är långt över standard. Två timmars laddning ger dig ungefär åtta timmars speltid ifall du har bråttom iväg. Skulle du mot förmodan få slut på batteri så kan du lyssna vidare med den medföljande ljudkabeln.

  Hopfällbar konstruktion
  Major II BT har ett vadderat huvudband och reglerbart gångjärn för bättre passform, och ökad flexibilitet på hörlurskåporna för att anpassa sig efter huvudformen och sitta bra timme efter timme.
  Hörlurarna är fullt hopfällbara vilket gör dem kompakta och smidiga att förvara och ha med sig.

  3,5 mm-uttag för musikdelning eller trådad uppspelning
  I den ena hörlurskåpan finns ett 3,5 mm stereouttag där du kan dela med dig av din musik till en kompis! Koppla bara in ett par hörlurar till och din kompis lyssnar på samma musik som du! Perfekt när man sitter på till exempel tåg eller buss.

  Ljuduttaget fungerar också som en backup om batteriet skulle ta slut i hörlurarna. Då kan du fortsätta lyssna på din musik via den medföljande ljudkabeln. Denna spiralkabel har även inbyggd mikrofon och fjärrkontroll för att styra musik och telefonsamtal.

  En knapp styr allt
  En guldfärgad knapp styr nästan alla funktioner på hörlurarna. En enkel knapptryckning svarar på samtal, dubbelklick avslutar eller avfärdar dem. Lyssnar du på musik så kommer en enkeltryckning spela/pausa en låt.För att byta spår trycker du knappen åt höger/vänster, och för att justera volymen trycker du knappen uppåt eller nedåt.

  EAN:7340055333825
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!