FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » LEKSAKER, BARN- & BABYPRODUKTER » Leksaker » Sällskapsspel » Barnspel » Spel Shark Dentist - Rosa

Teknikproffset

Spel Shark Dentist - Rosa

Pris: 149kr 179kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Ett superkul spel för hela familjen!

  Shark Dentist (hajtandläkaren) är ett spel där du ska leka tandläkare åt hajen. Spelet går ut på att du ska hitta hajens onda tand genom att trycka på tänderna, men det gäller samtidigt att akta dig så du inte blir biten! När du hittat hajens onda tand slår gapet igen och det blir en annan tand som är öm till nästa omgång. Shark Dentist är ett spel som fungerar för hela familjen, även de små barnen. 

  Så fungerar det

  Spelet är väldigt lätt och har inga krångliga regler som man behöver sätta sig in i. Yngre barn kan ibland bli uttråkade när de behöver sitta och lyssna på långa genomgångar av spelets regler, men detta slipper ni alltså i det här fallet! Spelet har bara ett mål - att hitta den tand som hajen har ont i. Varje omgång har han ont i en ny tand, så man vet aldrig vem som kommer utsättas på hajens ilska! Han gillar nämligen inte när man tar på den onda tanden, det gör ju såklart ont! När tandläkaren pressar ner omgångens onda tand biter hajen ihop! Då gäller det att reagera snabbt och hinna undan med handen, innan man fastnar i bestens gap! 

  De små kommer säkerligen att bli alldeles till sig av förväntansfull spänning när hajen bara har några få tänder kvar, och man vet att snart så biter han ihop!  

  Prisvärt och enkelt att använda

  Inga batterier krävs till den här produkten, så den är enkel och säker att använda, även för de yngre barnen. (Dock bör de vara över 3 år gamla.) Tack vare att den fungerar fint utan batterier tillkommer inget underhåll eller merkostnader. Själva hajen är allt du behöver. Med Shark Dentist har ni många timmar av lek och skoj framför er i familjen!

  OBS: Produkten är inte lämplig för barn under 3 år. 

  EAN:6959149056734
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!