FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 • Denna produkt är slut och kan tyvärr inte beställas. Den kommer eventuellt in igen.
Hem » LEKSAKER, BARN- & BABYPRODUKTER » Radiostyrt » Drönare » Parrot Anafi 4K HDR Drönare
Parrot Anafi 4K HDR Drönare

Parrot

Parrot Anafi 4K HDR Drönare

Pris: 7 700kr 7 999kr
Delbetala från 851 kr/mån Fortus Finance
Antal TYVÄRR SLUT
 • Produktinformation

  ANAFI 4K HDR är en kompakt drönare för professionella användare och hjälper till att fatta välgrundade beslut med användning av drönarens flygbilder

   

  - ANAFI drönaren är utrustad med ett innovativt bildsystem, en 4K/21MP kamera med 180° vertikal orientering, som enkelt låter dig ta bilder av oåtkomliga områden.
  - ANAFI är det perfekta on-the-go verktyget som är klar att flyga på nolltid. Drönarens flygtid är 1 timme och 40 minuter med USB-C smart batteri.

   

  Avancerat bildsystem för att ta 4K bilder
  ANAFI drönaren är utrustad med en 4K HDR och 21 MP högupplöst kamera för att ta de bästa flygbilderna och videos. med det tre-axlade hybrid bildstabiliseringssystemet, tar drönaren mjuka videos och stadiga foton. Tack vare 180° tiltkamera, kan professionallea användare ta zenith (+90°) och nadir (-90°) bilder ovanför eller under oåtkomliga områden. Den justerbara zoomen på 1.4x i 4K, 2.8x i full HD (1080p), låter användare komma nära utan att reducera fotokvaliten.

   

  Vindtålig och supertyst flygning
  Denna Parrot drönare skapades för att motstå starka vindar upp till 50km/h med perfekt stabilitet. ANAFI är supertyst, dina arbetskolleger kommer inte att märka att den är närvarande, vilket låter dom koncentrera sig på sitt arbete.

   

  Enkel att använda
  Klar att användas och snabb att få igång. ANAFI Work levereras komplett i sin axelväska. Med ANAFI Work kan alla professionella användare flyga manuellt och enkelt ta bilder, med användning av den intuitiva mobilappen, FreeFlight 6. 

   

  Att flyga automatiskt och ta precisa bilder är enkelt gjort med appens förinstallerade pilotlägen: Touch&Fly, POI (Point of Interest) och Flight Plan. Utför stressfria flygningar tack vare appens Geofence and Smart Return-To-home funktioner. 

   

  FreeFlight 6 erbjuder en mjuk och intuitiv flygupplevelse, som låter dig göra invecklade flygningar i svåra områden. Tillgänglig för både iOS och Android kan Parrot’s gratis applikation, kan Freeflight 6 användas på alla smarta enheter.

   

  Säkerhetsfunktioner för säkrare flygningar
  Genom att använda Geofence funktionen kan du definiera en särskild flygperimeter baserad på maxhöjd och maxavstånd för att försäkra dig om att drönaren är inom det begränsade området.

   

  Med den smarta Return to Home funktionen kan ANAFI Work alltid återvända till startpunkten med ett enkelt tryck på en knapp på Parrot Skycontroller 3.

   

  Allting du behöver i ett kit
  ANAFI Work är ett allti-ett-kit som innehåller allt du behöver för professionella projekt. Denna Parrot drönare är ultrakompakt och väger endast 320g. Dess fyra ben kan vikas ut på mindre än tre sekunder, villket gör den idealisk för att snabbt komma igång.

   

  ANAFI Work har sin egen fjärrstyrningskontroll, skjut in din smartphone i Parrot Skycontroller 3 för en intuitiv flygupplevelse.

   

  När du flugit klart packas allt ned i den skräddarsydd axelväskan så att den enkelt kan transporteras till nästa uppdrag.

   

  EAN:3520410047664
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!