Playfinity Smartball Kit Boll Med Sensor

Artnr: 38-91148
798 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

SMART boll med sensor för roliga spel och aktiviteter

  • Sammankopplas trådlös till mobil och spelas med olika appar
  • Spela själv eller tillsammans med vänner, inspireras att vara aktiv
  • En bra hälso- och fitnessprodukt

En SMART boll gör spelandet mycket roligare och framförallt aktivt. Det är paketet består av en boll och en sensor (spelkonsoll). Den smarta sensorn är trådlös och har en räckvidd på hela 70 meter och en batteritid för 80 timmars spelning. Sensorn placerar du i bollen och sammankopplar med din telefon och laddar ner appar så du är klar för spel. Varför sitta inne och spela när man kan spela aktivt ute.

Vad kan en SMART boll göra"
En SMART boll känner igen dina kast, din mottagning av bollen och om du skulle missa den. Den mäter även hastigheten, höjden, hur länge den är i luften och tempot. Det finns spel som du kan spela själv eller tillsammans med vänner. Du kan även ansluta upp till sex bollar så att sex olika grupper kan spela tillsammans eller tävla. Poängen anges i realtid i telefonen.
Speedy bollen
Detta är en allsidig boll med studs och vikt i mellanklassen. Lämplig för alla nedan angivna appar. Den har en diameter på 98 mm och väger 120 gram. Den har ett mjukt grepp och är tillverkad av polyuretan med ABS kärna.

SMART sensorn
Detta är själva spelkonsollen som du sammankopplar med din telefon och placerar i bollen. Den väger 20 gram och drivs med ett standard CR2032 knappcell batteri (medföljer). Den har Bluetooth 4.2 och en räckvidd på upp till 70 meter. CE och EN71 godkänd för användning till sport och lek. Vattenbeständig enligt IP67 standard.

High5 appen
Denna app finns för både Android och iOS och den öppnar upp en ny värld av bollspel. Den SMARTA bollen registrerar hastighet, höjd, kraft, kast och mottagning av bollen. Här kan du kombinera många olika spel. Vem kastar högts" Vem kastar snabbast" Vem tar emot flest bollar samt många fler varianter av spel. Alla spel i appen är gratis. Dessutom kan du i appen bygga dina egna spel.

Trix appen
Gillar du att trixa med boll så är detta appen som gäller. En utmaning där du kan tävla i olika trix, träna upp din bollkontroll, du kan tävla om poäng, filma och utmana dina vänner. Finns för Android och iOS.

Handboll appen
Med denna app får du flera olika hanbollsövningar. Här kan du se vad du behöver förbättra och vad du redan klarar bra. Du kan även spela med upp till sex bollar samtidigt från en mobil så flera kan spela mot varandra. Bra app för både träning och tävling.

Bästa hälso- och fitnessprodukt.
SMART bollen är utvecklad i Norge och vann där Guldnyckeln (Gulltasten) för bästa hälso- och fitnessprodukt.

Paketet innehåller:
Speedy boll, Sensor (spelkonsoll), batteri.

7090046590026EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på