FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.45 / 10
Läs våra omdömen
Hem » Okategoriserade produkter » Bestway Pooldammsugare Flowclear AquaR

Bestway

Bestway Pooldammsugare Flowclear AquaR

Pris: 3 499kr
Delbetala från 389 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Bestways AquaRover-robot rengör botten av din pool automatiskt och effektivt
  Den trådlösa designen gör att den kan röra dig fritt på poolens botten.

  Rörelsen av AquaRover-roboten hanteras av en vattenpropeller som ligger vid basen av det roterande huvudet. Detta system kräver att vattnet sugs från munstycket i robotens nedre del, genom filterskärmen i det inre facket och sedan drivs ut av motorn.
  Den sålunda producerade strålen flyttar roboten framåt, som samtidigt försiktigt samlar upp de föroreningar som har ackumulerats på karets botten och lagrar dem i skräpfacket.

  Robotens bana varierar beroende på huvudets rotationer så att den täcker hela ytan av bassängens botten. När roboten kommer framför poolväggarna eller stöter på stora hinder, roterar fenorna mobilhuvudet som automatiskt startar om det i motsatt riktning.

  Denna Bestway-patenterade riktningsstråloperation erbjuder maximal rengöringseffektivitet och de halksäkra hjulen säkerställer att roboten inte av misstag välter. 
  Mycket lätt att använda, allt du behöver göra är att doppa roboten i vatten för att starta rengöringscykeln, en integrerad sensor aktiverar automatiskt roboten och inaktiverar den när vattennivån är för låg för att skydda motorn.

  Det stora inre facket där föroreningarna förvaras har en volym på 4 liter, tillräcklig kapacitet för att inte behöva tömma den under rengöringscykeln. Dessutom är filterskärmen tillverkad av rostfritt stål så att den garanterar maximal hållbarhet. 
  När du känner att rengöringen är tillfredsställande eller om rengöringscykeln är klar, använd helt enkelt den återvinningssats som medföljer för att lyfta roboten till ytan och ta bort den från poolen.

  AquaRover kombinerar stor tillförlitlighet och mångsidighet med ett kvalitets prisförhållandet som är svåra att slå. Det är en kompakt, helt autonom robotrengöring med utmärkt prestanda, perfekt för både pooler ovan mark och nedgrävda.

  AquaRover poolrobot är ett av många pooltillbehör i Flowclear-linjen som är utformad för att göra rengöring och underhåll av din pool ovan mark så enkel och bekväm som möjligt. I sortimentet ingår även vattenrenare, poolstegar och annat väsentligt för pooler ovan marken.

  För pooler med platt botten
  Vattenflöde 4260 L / timme
  Trådlös design
  Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri
  körtid 90 minuter
  Patenterat riktningssystem
  Rengöringsborste
  Halkfria hjul
  Bärhandtag
  Justerbar hjulaxel
  Låsklämma

  EAN:6942138976564
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!