FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » Okategoriserade produkter » LEGO Friends - Veterinärambulans

Lego

LEGO Friends - Veterinärambulans

Pris: 399kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Veterinärambulans för timmar av lekar med kattvård
  Vill du underhålla ett djurgalet barn i timmar" Ge bort denna Veterinärambulans (41445). Denna LEGO® Friends räddningsleksak har massor av funktioner och 2 minidockor och är perfekt som impulspresent till pojkar och flickor som älskar att leka med husdjur.

  Plocka-upp-och-lek-set
  Detta set innehåller massor av lekstartare för roliga lekstunder varje dag. Barn kan utforska kattens trädkoja eller starta ett räddningsuppdrag när katten ramlar i floden. En smart kugghjulsfunktion får vattnet att virvla för ännu mer dramatik. Barn kan sänka ner hinken och skopa upp kattungen för att rädda dagen!

  Massor av realistiska detaljer att utforska
  Ambulansen har en panel med gångjärn så att den kreativa fantasileken enkelt kan fortsätta inuti. Söta tillbehör hjälper till att fördjupa barn i de vårdande djurlekarna. Introducera pojkar och flickor till LEGO Friends världen, där de lär sig att de alltid får jobbet gjort om de samarbetar med sina kompisar.

  - Denna LEGO® Friends djurräddningsleksak innehåller 2 minidockor, katt och kattunge och en kanin, plus massor av roliga veterinärtillbehör för en uppslukande lekupplevelse
  - Ambulansen är 8 cm hög och 12 cm lång, portabel och perfekt för djurräddningslekar både hemma och på resande fot! Den är också kompatibel med andra LEGO® set för verkligt kreativa lekar
  - Ålder: Från 6 år 

  EAN:5702016914825
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!