FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.43 / 10
Läs våra omdömen
Hem » Okategoriserade produkter » LEGO Friends - Veterinärklinikens r

Lego

LEGO Friends - Veterinärklinikens r

Pris: 129kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Snabba räddningslekar för barn som älskar djur
  Letar du efter en prisvärd, kreativ present till ett barn som älskar djur" Veterinärklinikens räddningsbuggy (41442) erbjuder timmar av spännande LEGO® Friends djurräddningslekar för barn som älskar att susa in i action och rädda dagen!

  Fullt av funktioner för actionlek
  Denna räddningsleksak har massor av coola funktioner och tillbehör för snabba, kreativa lekar. Det finns en flodscen där LEGO Friends Stephanie och hennes valp kan ha picknick. Trädet har gångjärn så att det kan ”fånga” hunden, för roliga räddningslekar. Fyrhjulingen har en kedja med vinsch och massor av söta tillbehör så att barn kan sköta om den räddade valpen.

  Miniatyrhjältar
  Den snabbyggda veterinärleksaken är perfekt för barn som älskar att leka hjältar. Lyckligtvis behövs ingen heroisk insats för att bygga detta set, som innehåller Instructions PLUS. Denna digitala guide finns tillgänglig i appen LEGO Bygginstruktioner och har verktyg för att zooma och rotera, samt ett spökläge som gör byggprocessen enklare.

  - Denna räddningsleksak innehåller 2 LEGO® Friends minidockor, en valpfigur som är ny för januari 2021, en söt byggbar picknickscen och en fyrhjuling
  - Vattenfallet och fyrhjulingen är 6 cm höga – tillräckligt små att lämna framme så att barn kan leka räddningslekar när de vill
  - Ålder: Från 6 år

  EAN:5702016913712
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!