FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » Okategoriserade produkter » LEGO Ninjago - Väktarnas by

Lego

LEGO Ninjago - Väktarnas by

Pris: 649kr
Delbetala från 75 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Spektakulärt LEGO® NINJAGO® lekset med ötema
  Ninjafans som gillar action kommer att älska att återskapa scener från LEGO® NINJAGO® tv-serien med leksetet Väktarnas by (71748).
  Denna fantastiskt detaljerade ninjaleksak innehåller ett fängelse inuti en drakmun, dolda vapen och en fälla som lämnar en karaktär hängande i ett träd.

  Presenter som verkligen imponerar på barn!
  Setet innehåller 5 minifigurer – Island Cole, Jay och Kai, hövding Mammatus och åskväktaren – var och en med coola vapen så att barn kan iscensätta roliga strider när de försöker lägga beslag på den värdefulla stormamuletten. Stenpelaren högst upp på setet kan också delas till 3 olika monsterkaraktärer.

  Coola leksaker för barn
  LEGO NINJAGO stridsleksaker låter barn ta en paus från sina skärmar och dyka ner i en värld full av fantasiaction. Här kan de lära sig viktiga livsfärdigheter och samarbeta med sina hjältar för att strida mot onda skurkar med ett fantastiskt utbud av ninjaleksaker, inklusive drakar, robotar och tempel.

  - Innehåller 5 minifigurer: Island Cole, Island Jay, Island Kai, hövding Mammatus och jordväktaren, alla med coola vapen från LEGO® NINJAGO® tv-serien
  - Väktarnas by är 22 cm hög, 19 cm lång och 29 cm bred – ett set som garanterat kommer att imponera på vänner när det visas upp i barnrummet
  - Ålder: Från 8 år 

  EAN:5702016889680
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!