FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » Okategoriserade produkter » LEGO Super Heroes - Attacken mot sp

Lego

LEGO Super Heroes - Attacken mot sp

Pris: 999kr
Delbetala från 114 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Superhjälteaction i Spider-Mans supercoola högkvarter
  Det fantastiska setet LEGO® Marvel Spider-Man Attacken mot spindeltillhållet (76175) är den första LEGO versionen av superhjältens grymma högkvarter – till hälften högteknologiskt högkvarter och till hälften supercoolt tonårsrum!

  Allt en ung superhjälte behöver
  Även superhjältar behöver slappna av i sina rum ibland. Men bara Spider-Man kan ha ett rum som det här! Med dator, PlayStation, basketkorg med bollskjutare, skateboard med ramp och en läskkyl är det den ultimata tonårslyan. Men det är mycket mer än så. Det är också det ultimata superhjältehögkvarteret med Peter Parkers kamera, träningsutrustning, motorcykel, Iron Spider-dräkt, vapen och till och med ett eget fängelse – praktiska saker när de onda superskurkarna Green Goblin och Venom bryter sig in.

  - Innehåller minifigurerna Spider-Man, Green Goblin och Venom, en dator, ett PlayStation, basketspel, skateboard med ramp, läskkyl, kamera, träningsset, motorcykel, Iron Spider-dräkt, vapen och ett fängelse
  - Spider-Mans spektakulära högkvarter är 14 cm högt, 41 cm långt och 17 cm brett och kan enkelt kombineras med andra LEGO® Marvel Spider-Man set.
  - Ålder: Från 8 år

  EAN:5702016912876
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!