FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Hem » Okategoriserade produkter » Playmobil Polishelikopter: Jakten på fly

Playmobil

Playmobil Polishelikopter: Jakten på fly

Pris: 719kr
Delbetala från 83 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Helikoptern är utrustad med en änterhake och tar upp jakten på den kamouflerade flyktbilen. Registreringsskylten på flyktbilen går att förändra genom gnuggning!

  Sedan veckor tillbaka har gangstertrion noggrant planerat juvelrånet. Deras svarta skåpbil med dödskallemönster är en inbrottscentral på hjul med dator och laboratorie. I hyllväggen finns plats för brytjärn och glasskärare. Gangsterbossen har studerat museumsritningarna noggrant och inbrottet klaffade perfekt. Under förstoringsglaset undersöks nu diamanternas renhet. Det är stenar av bästa kvalitet. När inbrottstjuvarna just ska utbringa en skål med champagne för sin lyckade kupp hörs ljudet av en helikopter över dem. Tjuvarna far snabbt iväg men piloten är hack i häl på dom. Med en hög knall träffar änterhaken skåpbilens bakdel och stoppar fordonet.
  Då fick långfingrana inte länge glädjas över sitt byte.

  - Leksetet består av fyra PLAYMOBIL-figurer, en helikopter med änterhake, en skåpbil för bovar med parabol., datorarbetsplats och en inbyggd hylla för inbrottsverktyg. Skåpbilens bakdörrar kan man öppna, taket är avtagbart och registreringsskyltarna går att förändra genom gnuggning
  - Mått (fordon): 28,5 x 11,5 x 14,5cm (LxDxH)
  - Ålder: Från 4 år

  EAN:4008789705754
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!