FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.44 / 10
Läs våra omdömen
Hem » Okategoriserade produkter » Pure Dab+ Biladapter Highway 400 New

Pure

Pure Dab+ Biladapter Highway 400 New

Pris: 1 499kr
Delbetala från 169 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  PURE DAB+ Biladapter Highway 400 New

  • 20 snabbval
  • Bluetooth
  • Spotify styrning
  • Trådlös kontrollenhet
  • Lätt att installera
  • Service Following
  • Få mer smarta funktioner med Pure Go appen

  Våra bilradioadaptrar är det enklaste sättet att uppdatera det befintliga ljudsystemet i din bil, skåp eller lastbil utan att byta ut det. Njut av det stora urvalet av stationer och störningsfri kvalitet med DAB digitalradio, samt all din favoritmusik och musiktjänster som Spotify från din telefon eller surfplatta , när du är på resa.

  Fler stationer, digital kvalitet
  Oavsett om digitalradio är nytt för dig, eller du redan njuter av det stora urvalet och kvaliten med digitalradio hemma kommer du att älska att lyssna i din bil med Highway 400.
  DAB digitalradio ger dig  digitalt kvalitetsljud, och bra information varav mycket bara är tillgängligt på digitalradio. Digitala radioapparater hittar automatiskt alla tillgängliga stationer och låter dig välja dem efter namn. Highway 400 är också Digital Tick godkänd så att du kan vara säker på att du är redo för alla framtida FM-överföringar via digitalt radio.

  Uppdatera din bilstereo, byt inte ut den
  Highway  är konstruerad som en lättanpassad lösning för alla fordon som saknar digitalradio. Du installerar Highway 400 enkelt i din bil, du behöver inte ens några speciella verktyg, det är bara några enkla steg och du är igång.
  Highway arbetar med ditt befintliga ljudsystem med hjälp av den medföljande line out-kabeln eller genom att överföra över en oanvänd FM-frekvens. . Med en kompakt, elegant trådlös styrenhet som kan monteras nästan var som helst på din instrumentbräda och en diskret vindruteantenn, har det aldrig varit enklare att njuta av digital radio och musik i din bil.

  Trådlös musik
  Njut av dina egna musikval tack vare inbyggd Bluetooth. Koppla din telefon eller surfplatta med Highway och lyssna trådlöst till din egen musiksamling eller strömmande musik via ditt befintliga ljudsystem.

  Snygg trådlös skärm
  Att välja stationer och välja spår görs enkelt med Highways trådlösa display och kontrollenhet. Den är liten och lätt,  och är lätt att montera nästan var som helst. Och den drivs av två vanliga AAA-batterier, så det behövs ingen anslutningskabel för 12V.

  Service Following
  Highway 400 är fullt utrustad med service following, vilket bidrar till att minska potentiella drop outs och upprätthålla konsekvent mottagning från en resa till nästa. Med möjligheten att automatiskt växla över till den starkaste tillgängliga överföringen i ett område, ger Highway en mer tillförlitlig och sömlös lyssningsupplevelse, utan att behöva stationssöka manuellt.

  Personlig assistent
  Lägg in påminnelser, kontrollera väder, trafikinformation och mer med en knapptryckning, utan att röra telefonen. Tala direkt till din telefons digitala assistent på din iOS- eller Android-smartphone och hör svaret högt och klart genom bilhögtalarna.

  Musik på begäran
  Få enkel åtkomst till alla dina spellistor, album, artister och spår på Spotify ** med hjälp av Highways klara skärm och enkla kontroller.

  Få mer smarta funktioner med Pure Go appen
  Håll din produkt uppdaterad och koppla utan problem till streamingtjänster

  ** Kräver en Spotify Premium-prenumeration

  EAN:759454516031
  Förpackning: Euroblister
  Fördelar med Teknikproffset.se
  • Fri frakt - Vid köp från 700 kronor
  • Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt – 100 dagar öppet köp
  • Faktura – 0 kr, Ingen faktureringsavgift
  • Säkerhet – Vi är certifierade av Trygg E-handel
Teknikproffset.se - Elektronik när den är som bäst!